Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 18/12/1993 Σόου «God» Robbie Fowler με Tottenham (vid)

Σαν σήμερα: 18/12/1993 Σόου «God» Robbie Fowler με Tottenham (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Graeme Souness θα έρθουν ισόπαλοι με την Tottenham στο White Hart Lane, με τον «God» Robbie Fowler να δίνει σόου στην 1η του κιόλας χρονιά με την famous Red shirt.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο δεν προδίκαζε τι θα ακολουθούσε στο δεύτερο, με τους γηπεδούχους πάντως να προηγούνται στο σκορ με τον Vinny Samways στο 37′.

Οι Κόκκινοι θα βγουν στο αγωνιστικό χώρο του White Hart Lane στο δεύτερο ημίχρονο «αγριεμένοι» και μέσα σε πέντε λεπτά θα ανατρέψουν πλήρως το σε βάρος τους σκηνικό! Με μπροστάρη τον «God» Robbie Fowler θα ισοφαρίσουν στο 49′ από ασίστ του Nigel Clough, για να πάρουν το προβάδισμα στο 52′ με τον Jamie Redknapp. Δύο λεπτά αργότερα ο «God» θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα (54′) από το σημείο του πέναλτι, καταγράφοντας το 14ο του γκολ σε 17 εμφανίσεις με την Κόκκινη φανέλα στην 1η του κιόλας χρονιά. Μάλιστα το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα, θα είναι το πρώτο από τα 20 συνολικά που σημείωσε με τους Reds.

Η εξαιρετική εμφάνιση του πρωτοεμφανιζόμενου Robbie Fowler, δεν θα συνοδευτεί τελικά με νίκη των Κόκκινων καθώς στο 69′ οι Spurs θα μειώσουν με τον Mike Hazard από το σημείο του πέναλτι και στο 76′ θα ισοφαρίσουν σε 3-3 με τον Darren Caskey, που ήταν και το τελικό σκορ.

Το συναρπαστικό αυτό παιχνίδι στο White Hart Lane παρακολούθησαν 31.394 θεατές και διαιτητής ήταν ο R. A. Hart.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 18/12/1993 Σόου «God» Robbie Fowler με Tottenham
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com