Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι Trent, Alisson και Thiago για την παρουσία τους στην 11αδα της χρονιάς

Οι Trent, Alisson και Thiago για την παρουσία τους στην 11αδα της χρονιάς

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της Liverpool βρίσκονται στην καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς και τρεις από αυτούς, οι Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold και Thiago Alcantara μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Trent συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Νιώθω ωραία, για να είμαι ειλικρινής. Είναι κάτι που πάντα ονειρευόμουν και αποτελεί τιμή για εμένα να βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτά τα ονόματα στην ομάδα. Θέλω φυσικά να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν σε αυτή τη διαδρομή. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο. Χωρίς εκείνους, δεν θα ήμουν, εδώ που είμαι. ”

“ Είναι ένα βραβείο κύρους, είναι τιμή να είμαι στην ομάδα. Είναι κάτι που πολλοί παίκτες έχουν το προνόμιο να λένε ότι μπόρεσαν να ενταχθούν. Είναι κάτι που δεν θεωρώ δεδομένο και είμαι προφανώς ευγνώμων για όλους που με ψήφισαν. ”

“ Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσω να διατηρήσω την ίδια φόρμα που είχα τον τελευταίο χρόνο ή δύο χρόνια. Αλλά το κύριο επίκεντρο για μένα δεν είναι να κερδίσω αυτά τα βραβεία, είναι να κερδίσω τα μεγάλα τρόπαια, αυτά που βάζουν τα μετάλλια στο λαιμό σας στο τέλος της σεζόν. Αυτό είναι στο οποίο επικεντρώνομαι και θα παραμείνω στο επίκεντρο. ” Είπε ο Trent.

Ο Alisson πρόσθεσε:

“ Νιώθω υπέροχα να είμαι δίπλα σε αυτούς τους κορυφαίους παίκτες. Λίγο έκπληκτος, κάθως περίμενα τον [Manuel] Neuer να είναι εκεί, για να είμαι ειλικρινής, καθώς κέρδισε το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα της σεζόν. Έκανε πολύ καλά πράγματα. ”

“ Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Είχαμε μια καταπληκτική σεζόν, κερδίζοντας την Premier League και το Club World Cup, παίζοντας πολύ καλά. Γι ‘αυτό είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που βρίσκομαι στην καλύτερη ενδεκάδα. ”

“ Για αυτό που κάνουμε στο γήπεδο, για το πώς παίζουμε, μπορείτε να κλείσετε τα μάτια σας και να βάλετε 11 παίκτες από την ομάδα μας. ”

“ Έχουμε επίσης κορυφαίους παίκτες που παίζουν σε καλό επίπεδο, στο ανώτερο επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τα άλλα παιδιά που είναι στην καλύτερη ενδεκάδα, ενώ μερικοί άλλοι θα μπορούσαν να είναι και εκεί. Αλλά πρέπει απλώς να συνεχίσουμε να κάνουμε καλή δουλειά και ίσως την επόμενη φορά να βάλουμε ακόμη περισσότερους παίκτες σε αυτήν τη λίστα. ” Είπε ο Alisson. 

Τέλος, ο Thiago είπε:

“ Είναι μεγάλη τιμή και είναι προνόμιο να βρίσκομαι ανάμεσα στους άλλους 10 παίκτες. Αυτό το είδος αναγνώρισης είναι τόσο τεράστιο που πρέπει να το μοιράζεσαι με όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στο παρασκήνιο να συνεργάζονται μαζί σου και σε υποστηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι ευχαριστημένος με αυτό, αλλά είμαι πιο χαρούμενος όταν πρόκειται για συλλογικό βραβείο, σίγουρα. ”

“ Η σεζόν 2019-20 ήταν σίγουρα η καλύτερη όσο αφορά τους τίτλους. Ήταν η καλύτερη σεζόν και θεωρώ πως έπαιξα και το καλύτερο ποδόσφαιρο μου. Αποτελεί μια αναγνώριση πως κάνω καλά πράγματα. Είναι μια υπέροχη αναγνώριση για το πέρυσι, αλλά ζούμε στο παρών και θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και να το απολαμβάνουμε. ”

“ Κοιτάζω μπροστά. Δεν έκανα το καλύτερο ξεκίνημα που ήθελα και ευχόμουν με την Liverpool, αλλά το μοναδικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι το επόμενο. Ανυπομονώ για το επόμενο λοιπόν. ”

Διακρίθηκαν οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com