Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το σπριντ της ζωής μας!!!

Το σπριντ της ζωής μας!!!

Γράφει ο Γιάννης Καλογιάννης (Johnny Be Good στο facebook), φίλος του site μας και μέλος στο group μας στο facebook

Το ποδόσφαιρο ήταν ανέκαθεν ένα άθλημα που χαρακτηρίζονταν από πολύ έντονα συναισθήματα. Συναισθήματα που, όσο και να προσπαθήσεις πολλές φορές, δύσκολα τα αποτυπώνεις με λέξεις. Όμως όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους που έχουν βιώσει ίδιες καταστάσεις και έχουν κοινές παραστάσεις, τότε είναι σίγουρο ότι αν προσπαθήσεις αρκετά θα βρεις συμπαραστάτες να σε αφουγκράζονται. Γιατί ακόμα και οι διαφορετικές οπτικές ματιές και οι απόψεις για μια ομάδα, πάντα θα καταλήγουν σε ένα κοινό μέρος για όλους, στην καρδιά. Με αυτόν τον πρόλογο μου σήμερα και χτυπώντας στο συναίσθημα σας, θα αναφερθώ σε έναν παίκτη που χθες μας έκανε να ταυτιστούμε μαζί του, στο πιο όμορφο σπριντ του μέσα στα γήπεδα. Και δεν είναι άλλος φυσικά από τον Μπόμπι Φιρμινο.

Οι Βραζιλιάνοι λένε, αν ρωτήσεις τους ειδικούς, πως όλοι ζουν το ποδόσφαιρο με ένα δικό τους τρόπο, λόγω της ιδιοσυγκρασίας τους σαν λαός και της ταύτισης τους με αυτό. Γενικά βάζουν πολύ συναίσθημα, με θετικές ή αρνητικές συνέπειες. Ένα τέτοιο παιδί είναι και ο ήρωας μας για σήμερα. Ένα παιδί που στα χέρια του Κλοπ είναι το υπέρτατο εργαλείο. Το απόλυτο ψεύτο-εννιάρι. Ο παίκτης που θα κάνει τα πάντα. Ένας παίκτης που έχει προσφέρει τόσα πολλά στην ομάδα με το παιχνίδι του.

Και όμως αυτός ο παίκτης δέχεται αρνητική κριτική, καιρό τώρα, που θα τολμήσω να πω ότι τον αδικεί παράφορα. Και είναι αυτή η κριτική, λόγω της βραζιλιάνικης ιδιοσυγκρασίας του, που τον κάνει τόσο ευάλωτο ψυχολογικά. Χθες λοιπόν αυτό το παιδί πετυχαίνοντας αυτό το τόσο σημαντικό γκολ, κάνει αυτό που του φωνάζει η καρδιά του. Τρέχει στο Kop με τόσο πάθος να πανηγυρίσει, γιατί απλά θέλει να πει κάτι σε όλους μας. Να φωνάξει βουβά, χωρίς λέξεις, αλλά να ξεσπάσει, ότι ο Μπόμπι είναι εδώ, παρών, για να παλέψει, για να προσπαθήσει, για να δώσει ότι έχει και δεν έχει για την ομάδα. Όπως κάποτε, όπως τώρα, όπως πάντα. Αν κάποιος θέλει να κωφεύσει, τότε ίσως να μην τον ακούσει ποτέ. Αλήθεια όμως, ακόμα και αν δε θες, μπορείς σε μια τόσο έντονη στιγμή να κωφεύσεις; Όχι, δε μπορείς, γιατί φωνάζει από εκεί που φωνάζουμε όλοι μας. Από την καρδιά. Και την καρδιά την ακούς πάντα.

Βλέποντας λοιπόν τον Μπόμπι χθες να τρέχει τόσο παθιασμένα προς το Kop, ποιος δεν έκανε εικόνα τον εαυτό του να τρέχει στη θέση του; Σαν να ήταν το δικό μας σπριντ. Το σπριντ της ζωής μας . YNWA!!!

Το σπριντ της ζωής μας!!!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com