Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νίκη τίτλου με Bobby στο 90′!!!!

Νίκη τίτλου με Bobby στο 90′!!!!

Πολύ, πολύ, πολύ σημαντική νίκη για την Liverpool! Η ομαδάτα του Jürgen Klopp ήταν καλύτερη και νίκησε 2-1 την Tottenham του Jose Mourinho. Μόνοι πρώτοι πλέον οι Reds.

Για τους Reds σκόραραν οι Salah και Firmino.

Α’ Ημίχρονο: Με μόλις αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα της Κυριακής, αφού την θέση του τραυματία, Joel Matip πήρε ο Rhys Williams ξεκίνησε η Liverpool στον αγώνα με την Tottenham. Οι Reds είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 11′ με κεφαλιά του Firmino, η οποία όμως αποκρούστηκε από τον Lloris. Ο τερματοφύλακας των Spurs μπλόκαρε σταθερά και το πλασέ του Salah στο 21′. Οι Reds ήταν σαφώς ανώτεροι στο πρώτο μέρος από τους Spurs και επιβραβεύτηκαν, ανοίγοντας το σκορ στο 27′ με πλασέ του Mo Salah, το οποίο κόντραρε σε Alderweireld και Dier και κατέληξε στα δίχτυα του Lloris, με τον Γάλλο να μην μπορεί να κάνει τίποτα. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων είχε όμως απάντηση στο σουτ του Jones δύο λεπτά αργότερα και στο ψαλιδάκι του Mane πέντε λεπτά αργότερα, γεγονός που επέτρεψε στην Tottenham να ισοφαρίσει σε 1-1 με σκορ τον Son, στην πρώτη της κυριολεκτικά καλή στιγμή στο ματς. Ο επιθετικός της Tottenham έφυγε στην κόντρα, μετά από πάσα του Hojberg και ίσως καλυπτόταν από τον Rhys Williams, τουλάχιστον αυτό αποφάσισε το VAR. Στο 41′ ο Lloris μπλόκαρε και την προσπάθεια του Mane.

Β’ Ημίχρονο: Κοντά στην ανατροπή έφτασε η Tottenham με τον Bergwin με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Η τελική του από καλή θέση εντός περιοχής, τελικά δεν βρήκε εστία. Καλές στιγμές είχαν οι Spurs και με τον Kane στο 50′, όταν ο Άγγλος προσπάθησε αρχικά να κρεμάσει τον Alisson, μετά από λάθος πάσα του Βραζιλιάνου και στη συνέχεια να τον νικήσει με σουτ εκτός περιοχής. Στο 57′ απείλησαν για πρώτη φορά στην επανάληψη οι Reds με σουτ του Salah, το οποίο απέκρουσε ο Lloris. Η Tottenham παρουσίαστηκε καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, σε σχέση με το πρώτο και μάλιστα είχε δοκάρι με τον Bergwin στο 63′, ενώ ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά του Kane έφυγε ψηλά. Η Liverpool απάντησε στις ευκαιρίες των Spurs με δύο δικές της. Αρχικά με το πλασέ του Firmino και στη συνέχεια με εκείνο του Salah στο 69ο λεπτό. Αμφότερα κατέληξαν στην αγκαλιά του Lloris. Στο 73ο λεπτό ήρθε η σειρά των πρωταθλητών να σημαδέψουν το δοκάρι, με τον Sadio Mane, ο οποίος κινήθηκε εξαιρετικά και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Η Liverpool συνέχισε να κυκλοφορεί την μπάλα και να πιέζει για ένα γκολ, μη έχοντας κάνει κάποια αλλαγή και το χρυσό τέρμα ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Bobby Firmino, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Robetson! Ο Βραζιλιάνος παικταράς πήδηξε πιο ψηλά από όλους και κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 της Liverpool!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Rhys Williams, Fabinho,  Robertson, Jones, Henderson, Wijnaldum, Salah, Firmino, Mane

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, Keita, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Origi, Phillips, Neco Williams.

Tottenham: Lloris, Aurier, Alderweireld, Dier, Davies, Sissoko, Hojbjerg, Bergwijn (Reguilon 76′), Lo Celso (Moura 58′), Son (Alli 87′), Kane

Έμειναν στον πάγκο: Hart, Winks, Rodon, Ndombele

Επόμενος αγώνας για τους Reds το μεσημέρι του Σαββάτου στην έδρα της Crystal Palace.

Καλύτεροι και πρώτοι οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com