Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mourinho: «Πολύ κοντά στο τέλειο η Liverpool»

Mourinho: «Πολύ κοντά στο τέλειο η Liverpool»

Την Liverpool αποθέωσε ενόψει του σημερινού αγώνα ο προπονητής της Tottenham, Jose Mourinho αφού πρώτα μίλησε για τους τραυματισμούς των Reds.

Ο τεχνικός των Spurs είχε να πει για τους πρωταθλητές Αγγλίας:

“ Θεωρώ πως η δουλειά μιας ομάδας θα πρέπει να είναι τέλεια, ώστε να καταφέρει αυτά που έχει πετύχει η Liverpool και αυτά που προσπαθεί να πετύχει. ”

“ Δεν έχει να κάνει μόνο με τις σωστές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι και τα χρήματα που ξοδεύεις. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Ήμουν σε συλλόγους με ανάλογη επιτυχία, οπότε ξέρω καλά τι χρειάζεται για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο. ”

“ Αυτό που έκαναν πάρα πολύ καλά στις 1.894 μέρες (του Klopp στην ομάδα) είναι ότι είχαν μια τόσο μεγάλη, λόγω του χρόνου που είχαν. ”

“ Ο Jürgen έφτασε μέσα στη σεζόν και τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Στο δεύτερο μισό της δεύτερης σεζόν έδειξαν πως βελτιώνονται. Ήξεραν τι ήθελαν, έμειναν ενωμένοι, πίστεψαν ο ένας στον άλλον, έκαναν καλές μεταγραφές και εξέλιξαν σωστά τους παίκτες που ήδη είχαν. ” Τόνισε ο Mourinho.

“ Έδωσαν χρόνο στον Jürgen Klopp να περάσει το προφίλ του στην ομάδα και τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του. Αυτό έθεσε την βάση για την ανάπτυξη της ομάδας. ”

“ Επένδυσαν σε μεταγραφικούς στόχους-κλειδιά. Απέκτησαν τον van Dijk σε μια κρίσιμη στιγμή και τον Alisson. Τα κάνουν όλα πάρα πολύ καλά. ”

“ Θεωρώ πως το επίπεδο τους βρίσκεται πολύ κοντά στο τέλειο. ”

Ο Mourinho αποθέωσε την Liverpool του Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com