Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Κάτι παραπάνω από ένας προπονητής ο Houlier»

Gerrard: «Κάτι παραπάνω από ένας προπονητής ο Houlier»

Ο πρώην προπονητής της Liverpool, Gerard Houlier έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα σε ηλικία 73 ετών, με τον Steven Gerrard να τον αποχαιρετάει με έναν ξεχωριστό τρόπο την Τρίτη.

Ο Stevie G συγκεκριμένα ανέφερε για τον Houlier:

“ Θέλω να τιμήσω την μνήμη του. Η χθεσινή μέρα ήταν δύσκολη για εμένα και για τον Gary McAllister. Ο Gerard έπαιξε έναν πολύ σημαντικό ρόλο στις καριέρες μας και τις ζωές μας. ”

“ Οπότε ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστούμε αυτά τα νέα. Ήταν ένα μεγάλο πλήγμα. Ήρθα χθες το πρωί χαρούμενος μετά τη νίκη μας και έπειτα στεναχωρήθηκα πολύ με αυτά τα νέα. ”

“ Ήταν ένας ξεχωριστός άνθρωπος που νοιαζόταν και αγαπούσε. Ήταν κάτι περισσότερο από ένας προπονητής. ”

“ Κατά τη διάρκεια της καριέρας σου, υπάρχουν διάφοροι άνθρωποι που νοιάζονται για εσένα και σε βοηθούν. Σε νεότερη ηλικία, για παράδειγμα ήταν οι Steve Heighway, Hugh McAuley και Dave Shannon. Έπειτα στην πρώτη ομάδα ήταν οι Gerard Houlier, Phil Thompson και Sammy Lee. Έκαναν εκπληκτική δουλειά. ”

“ Ο Gerard ήταν ο πρώτος που με βοήθησε να γίνω καλύτερος παίκτης, καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο ηγέτη. Έχω να τον ευχαριστήσω για πολλά και δυσκολεύομαι να βρω τις λέξεις, για να το κάνω τώρα. ” Είπε ο Gerrard.

“ Θέλω να δώσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του, η οποία ξέρω ότι πονάει αυτή τη στιγμή. Είναι στενάχωρο, μια στενάχωρη μέρα για το ποδόσφαιρο και για εμένα προσωπικά. Θα μου πάρει λίγο καιρό να το ξεπεράσω. ”

Ο Gerard Houllier έφυγε από τη ζωή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com