Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mourinho: «Η Liverpool έχει μόνο έναν μεγάλο τραυματισμό»

Mourinho: «Η Liverpool έχει μόνο έναν μεγάλο τραυματισμό»

Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο προπονητής της Tottenham, Jose Mourinho ενόψει του αυριανού αγώνα με την Liverpool, καθώς δήλωσε πως οι Reds αντιμετωπίζουν μόνο έναν μεγάλο τραυματισμό, εκείνο του Virgil van Dijk.

Ο Πορτογάλος αρχικά ρωτήθηκε για την κατάσταση του Bale:

“ Έχουμε μια προπόνηση σήμερα το απόγευμα. Χθες γυμνάστηκε εσωτερικά και όχι εξωτερικά. Αυτή τη στιγμή, θα έλεγα πως όχι (δεν θα παίξει). ”

Για τον Gerard Houlier που έφυγε από τη ζωή:

“ Ήταν ένας καταπληκτικός τύπος. Είχα την τιμή να τον συναντήσω σε πολλές συναντήσεις της FIFA και της UEFA. Ήταν ένας ωραίος άνθρωπος και αύριο το Anfield θα έχει την ευκαιρία να του αποτίσει φόρο τιμής. ”

“ Είναι απλά κρίμα που το Anfield δεν θα είναι γεμάτο και δεν θα έχουν όλοι οι οπαδοί της Liverpool να εκφράσουν τα συναισθήματα τους για αυτό τον υπέροχο τύπο. ”

Ρωτήθηκε για τους πολλούς τραυματισμούς της Liverpool:

“ Ο Alisson δεν είναι τραυματίας. Ο Alexander-Arnold δεν είναι τραυματίας. Ο Matip νομίζω πως θα παίξει. Ο Fabinho δεν είναι τραυματίας. Ο Robertson δεν είναι τραυματίας. Ο Henderson δεν είναι τραυματίας. Ο Wijnaldum δεν είναι τραυματίας. Ο Salah δεν είναι τραυματίας. Ο Firmino δεν είναι τραυματίας. Ο Mane δεν είναι τραυματίας. ”

“ Ο van Dijk είναι τραυματίας και εννοείται πως είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Δώστε μου όμως μια λίστα με τους τραυματίες της Liverpool και συγκρίνετε την με την καλύτερη ενδεκάδα της Liverpool. Εγώ μπορώ να σας δώσω μια λίστα 10 τραυματίες της Tottenham. ” Είπε ο Mourinho.

“ Είναι φυσιολογικό, οι τραυματισμοί είναι φυσιολογικοί. Κάθε ομάδα έχει που και που τραυματισμούς. Η Liverpool έχει έναν μεγάλο τραυματισμό, εκείνον του van Dijk. ”

Οι τραυματισμοί των Thiago, Jota, Milner και Gomez δεν είναι σημαντικοί, σύμφωνα με τον Jose.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com