Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Houlier, Tottenham, Mourinho, Matip και Keita

Ο Klopp για Houlier, Tottenham, Mourinho, Matip και Keita

Η συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ενόψει του μεγάλου αυριανού αγώνα με την Tottenham ολοκληρώθηκε και ο προπονητής των Reds μίλησε μεταξύ άλλων για τον Gerard Houlier που έφυγε από τη ζωή, τον Jose Mourinho, τον Joel Matip και τον αυριανό αγώνα.

Για τον Houllier που δεν βρίσκεται πια ανάμεσα μας είπε:

“ Είναι μια μεγάλη απώλεια. Έχουμε μόνο τις καλύτερες αναμνήσεις από εκείνον. ”

“ Εγώ τον είχα συναντήσει μερικές φορές και είχα ανταλλάξει αρκετά μηνύματα μαζί του. Ήταν ένας πολύ υποστηρικτικός άντρας, ένας εξαιρετικός προπονητής και ένας ακόμη καλύτερος άνθρωπος. Είχε μια πολύ καλή προσωπικότητα και είναι μια μεγάλη απώλεια για την Liverpool. Είναι ένας πραγματικός θρύλος του συλλόγου. ”

“ Θα λάτρευε να έβλεπε το νέο μας προπονητικό κέντρο, γιατί όπως γνωρίζετε είχε λάβει μέρος στην ανακαίνιση του Melwood. Βρισκόμασταν σε επαφή κατά τη διάρκεια των εργασιών στο προπονητικό. Θα ήθελε πολύ να το είχε δει. Είμαι σίγουρος πως αύριο οι οπαδοί μας θα τιμήσουν την μνήμη του. ”

Ρωτήθηκε αν θα καταφέρει να αγωνιστεί αύριο ο Matip:

“ Μόλις πριν δύο μέρες αποχώρησε από τον αγώνα με έναν μυϊκό σπασμό στην πλάτη. Σήμερα έχουμε προπόνηση και θα δούμε πως θα πάει. ”

Για τον Keita:

“ Ο Naby ίσως επιστρέψει. Συμμετείχε στην προθέρμανση που κάναμε και σήμερα έχουμε προπόνηση. Έπειτα θα πάρω την απόφαση μου. Οι υπόλοιποι δεν θα επιστρέψουν. Κανένας από τους υπόλοιπους (τραυματίες). ”

“ Ο Naby δεν έχει αποκτήσει ρυθμό, λόγω διάφορων προβλημάτων, αυτή είναι η αλήθεια. Οι δύο μέρες που μεσολαβούν μεταξύ των αγώνων δεν βοηθούν. Θα αποφασίσουμε αν είναι έτοιμος. Δεν έχουμε πλέον για αρκετό χρόνο για κανονικές προπονήσεις.”

“ Όλοι όσοι γνωρίζουν ποιες είναι οι καλές στιγμές του Naby Keita, ξέρουν πως κόντρα στην Midtjylland δεν είχε μια καλή στιγμή. Ήταν ένα πισωγύρισμα για εκείνον, όχι σοβαρό αλλά θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Κανένας δεν αμφιβάλλει για την ποιότητα του, αλλά όταν τραυματίζεσαι χρειάζεσαι και τύχη, για να μην συμβεί ξανά. Προσπαθούμε να είμαστε προσεκτικοί. ” Είπε ο Klopp.

Για την τηλεδιάσκεψη που θα έχουν μεθαύριο οι 20 ομάδες της Premier League:

“ Έχω ξαναμιλήσει για αυτό το θέμα. Κάποιες φορές νιώθω σαν να είμαι ο μοναδικός που φωνάζει για τις 5 αλλαγές. Άλλοι προπονητές σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Οι δημοσιογράφοι δεν μας υποστηρίζουν. Απλά γράφετε όσα λέμε, αυτή είναι η αλήθεια. Κάποιες ομάδες μπορούν να κρίνουν την απόφαση. ”

“ Η πρώτη ψηφοφορία το καλοκαίρι έληξε 10-10, οπότε δεν αποφάσισαν όλοι κατά των πέντε αλλαγών. Εγώ ίσως δεν έχω αρκετές αλλαγές, για χρησιμοποιήσω και τις πέντε, αλλά δεν το κάνω για εμάς και δεν αποφασίζω μόνος μου. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα και εγώ απλά ελπίζω (να αποφασιστεί) για τους παίκτες. ”

Για τον Jose Mourinho:

“ Έδειξε πως μπορεί να επιστρέψει. Είναι εντυπωσιακή η δουλειά που έχει κάνει στην Tottenham. Είναι πολύ καλός ο φετινός τρόπος παιχνιδιού τους. Τους έχει μετατρέψει σε μια μηχανή αποτελεσμάτων. Κερδίζουν, ακόμη και δεν παίζουν καλά και είναι καλοί στην άμυνα. Εντυπωσιακό. ” Τόνισε ο Klopp.

Για την Tottenham και τον Harry Kane:

“ Ακόμη και αν δεν επιτρέψουμε στους Son και Kane να κάνουν καλή εμφάνιση, θα έχουμε άλλους παίκτες να μας απειλούν. Είναι μια καλή ομάδα με πολλούς παίκτες που αποτελούν απειλή. Ο Bergwin είναι πολύ σημαντικός για τις αντεπιθέσεις τους. Ο Ndombele χρειάστηκε λίγο χρόνο αλλά τώρα έχει προσαρμοστεί 100% και οι Lo Celso, Sissoko και Hjoberg συνθέτουν ένα σωστό κέντρο. Δουλεύει καλά η ομάδα τους. ”

“ Με τους Kane και Son πρέπει να βεβαιωθείς πως δεν θα έχουν συμμετοχή στο παιχνίδι. Η μεταξύ τους συνεργασία κάνει κανονικό κλικ. Έχω πολλά καλά πράγματα να πω για την Tottenham, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα.”

“ Διαθέτουν πολύ καλά εξτρέμ και έναν επιθετικό μέσο, τον Ndombele, ο οποίος έχει την υποστήριξη δυνατών μέσων πίσω του. Δεν είναι στην κορυφή μόνο λόγω των αντεπιθέσεων. Για να είμαι ειλικρινής, στην ομάδα τους βλέπω πολλές ομοιότητες με τη δίκη μας. ”

“ Είναι πάντα θετικό  όταν έχεις καλούς παίκτες στην ομάδα σου. Πριν γίνεις ενεργός στην αγορά θα πρέπει να κρατήσεις αυτούς τους παίκτες και αυτό ήταν που οι Spurs ήταν σε θέση να κάνουν. ”

“ Η Tottenham παίζει πραγματικό ποδόσφαιρο. Ο Kane γυρίζει πίσω, όπως κάνει και ο Firmino και είναι δύσκολο να αμυνθείς εναντίον τους. ”

Για τους πολλούς φετινούς τραυματισμούς των Reds:

“ Είχαμε κάποιους τραυματισμούς, αλλά δεν έχουμε χάσει πολλούς πόντους. Χάσαμε παιχνίδια, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Είμαστε ισόβαθμοι (με την Tottenham) μερικούς τραυματίες. ”

Klopp εναντίον Mourinho αύριο το βράδυ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com