Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «LiVARpool» φωνάζουν οι οπαδοί άλλων ομάδων στην Αγγλία!

«LiVARpool» φωνάζουν οι οπαδοί άλλων ομάδων στην Αγγλία!

Ορισμένοι ποδοσφαιρόφιλοι έμειναν εκνευρισμένοι αφού εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους όταν η Liverpool κατάφερε να πάρει με ισοπαλία στο ματς της Κυριακής με την Fulham, παρότι δεν καταλογίστηκε πέναλτι στο 15ο λεπτό υπέρ των Cottagers όπως πιστεύουν.

Ο Fabinho μετά από ένα τάκλιν στα όρια της μικρής περιοχής έστειλε τον Πορτογάλο Επιθετικό στο έδαφος. Αρχικά, δόθηκε κόρνερ από τον διαιτητή αλλά μετά από διαμαρτυρίες των γηπεδούχων τον τελευταίο λόγο θα είχε το VAR.

Οι οπαδοί άλλων ομάδων υποστηρίζουν πως η φάση δείχνει τον Βραζιλιάνο αμυντικό, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση των Joe Gomez και Virgil Van Dijk, που είναι εκτός με τραυματισμό, να πατάει το πόδι του Cavaleiro και να τον ανατρέπει πριν ακουμπήσει την μπάλα.

Ο διαιτητής Andre Marriner με την σειρά του παρακολούθησε στην οθόνη το περιστατικό και αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για πέναλτι μετά από μια αναθεώρηση η οποία κράτησε περίπου 3 λεπτά.

Έτσι ακολούθησαν σωρεία σχολίων στα social media, αποκαλώντας την Liverpool, LiVARpool, θέλοντας να αποδώσουν εύνοια των Κόκκινων από το VAR.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com