Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Parker: «Δεν καταλαβαίνω γιατί το VAR δε μας έδωσε το πέναλτι»

Parker: «Δεν καταλαβαίνω γιατί το VAR δε μας έδωσε το πέναλτι»

Όπως και ο Jurgen Klopp, έτσι και ο Scott Parker είχε τα παραπονάκια του από τη διαιτησία στον χθεσινό αγώνα της Liverpool με τη Fulham.

Ο προπονητής των Cottagers αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη φάση του πρώτου ημιχρόνου και στο μαρκάρισμα του Fabinho στον Cavaleiro, πού εξετάστηκε από το VAR και εν τέλει δόθηκε συνέχεια στο παιχνίδι χωρίς πέναλτι.

Αρχικά στάθηκε στην απόδοση της ομάδας του, και αφότου ανέλυσε γιατί είναι ευχαριστημένος από αυτή, είπε τα εξής σχετικά με τη Liverpool:

«Τα δύο ημίχρονα ήταν διαφορετικά.»

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε όλα τα στοιχεία πού χρειαζόμασταν – αφοσίωση, ενέργεια, επιθυμία, πάθος. Δείξαμε πραγματική ποιότητα και προκαλέσαμε προβλήματα στη Liverpool.»

Έπειτα μίλησε (αφότου ρωτήθηκε σχετικά) για τη φάση του πρώτου ημιχρόνου:

«Σε πραγματική ταχύτητα δε θεώρησα ότι ήταν πέναλτι, δεν το αναλογίστηκα καν. Όμως η φάση πήγε στον VAR, και του ζητήθηκε να ελέγξει το monitor του. Το είδα, δεν καταλαβαίνω πώς δεν έδωσε πέναλτι.»

«Ο παίκτης τους έπρεπε να χτυπήσει το πόδι του παίκτη μου για να πάρει τη μπάλα. Δεν καταλαβαίνω πώς μπορούμε να συζητάμε για αυτό το πέναλτι. Σε πραγματικό χρόνο το καταλαβαίνω (να μη δοθεί), όμως έχουμε το VAR.»

Oι Jurgen Klopp και Scott Parker εξέφρασαν παράπονα για μία φάση έκαστος.
Oι Jurgen Klopp και Scott Parker εξέφρασαν παράπονα για μία φάση έκαστος.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com