Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποθέωσε Fabinho ο Klopp!

Αποθέωσε Fabinho ο Klopp!

Μπορεί η Liverpool να είδε τους δύο βασικούς της στόπερ να τραυματίζονται και να τίθενται εκτός για πολλούς μήνες, έχει όμως τον Fabinho, ο οποίος έχει καλύψει και με το παραπάνω το κενό στο κέντρο της άμυνας, πραγματοποιώντας μάλιστα εξαιρετικές εμφανίσεις κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους.

Για τον Βραζιλιάνο μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο Jürgen Klopp:

“ Δεν θα έλεγα πως ο Fab είναι ένας αμυντικά προσανατολισμένος παίκτης. Είναι ένας παίκτης προσανατολισμένος στην οργάνωση του παιχνιδιού. Είναι επίσης πολύ στρατηγικός. ”

“ Δεν ξέρω τι θέση έπαιζε στα νεανικά του χρόνια στην Βραζιλία. Στην Monaco πάντως έπαιζε αρκετά συχνά ως δεξί back, όπως και για την εθνική ομάδα. Έχει αγωνιστεί και ως δεύτερο εξάρι. ”

“ Δεν είμαι σίγουρος, αν έχει αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός ξανά, πιθανότατα ναι. Έχει την δυνατότητα να το κάνει και μπορείτε να το δείτε αυτό. Οι ικανότητες του είναι απλά εξαιρετικές. ”

“ Συνήθως λες οκ, είναι καλός στους μικρούς χώρους, οπότε θα έβγαζε νόημα να τον χρησιμοποιήσουμε στο κέντρο. Μπορεί όμως να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός, κάτι που το γνωρίζαμε ήδη. Δεν είναι πως εμείς δημιουργήσαμε μια νέα θέση για εκείνον, τον χρησιμοποιούσαμε εκεί που και που και τώρα το κάνουμε πιο συχνά. ” Είπε ο Klopp.

“ Ευτυχώς θεέ μου που έχουμε εκείνον, τον Joel Matip και τα άλλα παιδιά που μπορούν να αγωνιστούν σε αυτές τις θέσεις. ”

Ρωτήθηκε αν χρειάστηκε να πείσει τον Fabinho να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση:

“ Όχι, δεν χρειάστηκε να τον πείσω ή κάτι τέτοιο. Γνωρίζαμε πως μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση. ”

“ Δουλεύουμε με εκείνον την συγκεκριμένη θέση όταν έχουμε την ευκαιρία. Όχι μόνο την συγκεκριμένη θέση, αλλά σε όλες τις θέσεις. Είχε παίξει στη συγκεκριμένη θέση και κατά το παρελθόν και γνωρίζαμε πως μπορεί να το κάνει. ”

“ Έπρεπε απλά να προσαρμοστούμε ελαφρώς στον τρόπο που θα αμυνόμαστε, όταν έχουμε τον Virg με έναν διαφορετικό παρτενέρ ή όταν δεν έχουμε τον Virg. Παίζαμε για έναν χρόνο ή για περισσότερο από έναν χρόνο, πάντα με τον Virg. Φυσικά ως ομάδα πρέπει να προσαρμοστείς και για να το κάνεις αυτό χρειάζεσαι έξυπνους παίκτες. Εμείς ευτυχώς τους έχουμε. ”

Εντυπωσιάζει σε όλες τις θέσεις ο Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com