Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Σημαίνει πάρα πολλά για τον Trent το να είναι αρχηγός»

Klopp: «Σημαίνει πάρα πολλά για τον Trent το να είναι αρχηγός»

Αρχηγός για πρώτη φορά στην πρώτη ομάδα της Liverpool ήταν ο Trent Alexander-Arnold στην αναμέτρηση της Τετάρτης με την Midtjylland, με τον Jürgen Klopp να εξηγεί πόσα πολλά σήμαινε για τον Άγγλο αμυντικό να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Klopp δήλωσε ενόψει του αγώνα με την Fulham:

“ Έχω πει πολλές φορές πως οι Γερμανοί με τους Άγγλους έχουν πολλές ομοιότητες. Έχουμε όμως και διαφορές, όπως το πως βλέπουν εδώ (Αγγλία) οι άνθρωποι το να είσαι αρχηγός. ”

“ Προσπαθώ όμως να το καταλάβω, ακόμη και αν έχω μάθει τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Το σημαντικότερο δεν είναι το να φοράς το περιβραχιόνιο, αλλά το πως συμπεριφέρεσαι στους γύρω σου. Ο Trent είναι κάποιος που θα συνηθίσει αυτόν τον ρόλο στο μέλλον. ”

“ Συνειδητοποίησα πόσα πολλά σημαίνει για εκείνον, όταν του είπα πως θα είναι αρχηγός. Αυτό ήταν καλό και θα είναι ένας ρόλος που θα έχει και στο μέλλον, όταν άλλοι παίκτες τελειώσουν τις καριέρες του και τέτοια πράγματα. Προετοιμάζει ήδη τον εαυτό του για αυτό. Στο μέλλον θα είναι το πρόσωπο αυτού του συλλόγου, μαζί με ορισμένους άλλους. Αυτό είναι πολύ ωραίο. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Ήμουν πολύ χαρούμενος που πήρα τη συγκεκριμένη απόφαση, μόλις κατάλαβα πόσα πολλά σημαίνει για εκείνον. Η απόφαση ήταν λογική, λόγω των χρόνων που βρίσκεται στην ομάδα. ”

O Trent Alexander-Arnold με το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Liverpool.
O Trent Alexander-Arnold με το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com