Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Αν χρειαστούμε έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης, θα πάμε να τον αποκτήσουμε»

Klopp: «Αν χρειαστούμε έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης, θα πάμε να τον αποκτήσουμε»

Ο Jürgen Klopp μίλησε για την μεταγραφική πολιτική της ομάδας και πως αυτή μεταβάλλεται ανάλογα με τις συνθήκες στο πλαίσιο συνέντευξης του με το Sky Sports, ενώ αναφέρθηκε και στους μικρούς, οι οποίοι φέτος εντυπωσιάζουν.

Ας δούμε αναλυτικά τι ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός από το Kirkby:

“ Η μεταγραφική μας πολιτική αλλάζει ανάλογα με την κατάσταση, στην οποία βρισκόμαστε. Αν χρειαζόμαστε έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης, τότε θα πάμε να αποκτήσουμε έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης σε μια συγκεκριμένη θέση, όπως έγινε με τον Virgil ή τον Alisson. ”

“ Η πόρτα όμως θα είναι πάντα ανοιχτή για τα νέα παιδιά. Όσο καλύτερα είναι, τόσο νωρίτερα θα συμβεί αυτό, αλλά εμείς δεν θέλουμε να αισθάνονται πως δεν είναι έτοιμοι αυτή τη στιγμή. Δεν σταματάμε ποτέ να πιστεύουμε σε εκείνα. ” Είπε ο Klopp.

“ Για να δώσεις στα παιδιά την ευκαιρία να λάμψουν, χρειάζεσαι μια σταθερή βάση και αυτή μπορείς να την αποκτήσεις μέσω των κορυφαίων και έμπειρων παικτών. ”

“ Το παιχνίδι με την Midtjylland αποτέλεσε ένα καλό παράδειγμα. Ο Fabinho αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και οργάνωνε την άμυνα. Τα παιδιά εμπιστεύονται τον εαυτό τους. Ο Billy (Koumetio) είναι ένα τεράστιο ταλέντο, αλλά οι ευθύνες του αυξήθηκαν, μόλις βγήκε ο Fabinho. Τότε, ο Rhys ήταν ο μεγαλύτερος (από τους στόπερ). ”

“ Όταν έχεις μια βάση στην ομάδα σου, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα παιδιά. ”

“ Ο στόχος μας είναι να χρησιμοποιούμε μια ενδεκάδα, η οποία μπορεί να κερδίσει τους αγώνες. Υπάρχουν πέντε εκατομμύρια τρόποι, για να το κάνεις και εμείς χρειαζόμαστε απλά έναν. ”

“ Η δική μας ευθύνη, είναι να εκπαιδεύσουμε όλα τα παιδιά, ώστε να έχουν τις καλύτερες καριέρες που μπορούν. Αυτό μπορεί να γίνει στην Liverpool και θα ήταν όμορφο, αν συνέβαινε αυτό ή σε κάποια άλλη ομάδα της Premier League, της Championship ή της League One. ”

“ Πρέπει να τους παρέχουμε την καλύτερη δυνατή προπόνηση και τις ευκαιρίες. Έπειτα, θα πρέπει οι ίδιοι να αξιοποιήσουν αυτές τις ευκαιρίες. ”

Ο Klopp δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com