Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 11/12/2018 ΕΠΙΚΗ πρόκριση στον «τελικό» με Napoli (vids)

Σαν σήμερα: 11/12/2018 ΕΠΙΚΗ πρόκριση στον «τελικό» με Napoli (vids)

O Salah εκτελεί τον Ospina και δίνει την πρόκριση στη Liverpool, σαν σήμερα το 2018.

Η 11η Δεκεμβρίου του 2018 -εκ του αποτελέσματος- είναι αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες μέρες της σύγχρονης ιστορίας της Liverpool.

Ήταν η μέρα όπου ένα συγκλονιστικά έντονο -και κρίσιμο- παιχνίδι έλαβε χώρα στο Anfield, με την ομάδα μας να υποδέχεται τη Napoli στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League εκείνης της σεζόν, και να προκρίνεται στη φάση των 16 μόνο με νίκη με δύο γκολ διαφορά ή με 1-0, έχοντας χάσει με αυτό το σκορ στο San Paolo.

Το παιχνίδι ήταν εξαρχής πολύ έντονο και διασκεδαστικό, οι παίκτες του Klopp πίεσαν από την αρχή αυτούς του Ancelotti για να φτάσουν στο γκολ πού θα τους έδινε το πλεονέκτημα και το βρήκαν τελικά στο 34′, με τον Salah να υποδέχεται την πάσα του Milner, να περιστρέφει το σώμα του γύρω από τον Mario Rui και να προσπερνά εντυπωσιακά τον Koulibaly, και εν τέλει να σημαδεύει την αντίθετη γωνία από αυτή στην οποία έπεσε ο Ospina, βάζοντας έτσι τους Reds μπροστά στο σκορ.

Από εκεί και πέρα χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για ένα δεύτερο και ένα τρίτο γκολ, οι Ιταλοί με τη σειρά τους είχαν 2-3 μεγάλες φάσεις πέφτοντας ενίοτε πάνω σε έναν εκπληκτικό van Dijk, για να φτάσουμε στην εμβληματική φάση των καθυστερήσεων.

Μπαλιά του Callejon προς την περιοχή της Liverpool, ομαδικό σάστισμα των παικτών με τις κόκκινες εμφανίσεις πού βρίσκονταν μέσα σε αυτή, αλλά όχι και για τον κύριο με τα κίτρινα. Ο Alisson έδειξε απόλυτη ψυχραιμία και ετοιμότητα όταν ο Arkadiuz Milik κατέβασε τη μπάλα με το αριστερό του πόδι και ετοιμάστηκε να εκτελέσει με το δεξί, απλώνοντας διαγώνια το σώμα του προκειμένου να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες εύστοχης εκτέλεσης του Πολωνού, και εν τέλει πραγματοποιώντας μία ιστορική απόκρουση, αν κρίνουμε από το πώς κατέληξε η συγκεκριμένη σεζόν για τη Liverpool.

Εν συνεχεία ο Dejan Lovren έδιωξε τη μπάλα από την περιοχή και ο Σλοβένος διαιτητής D. Skomina σφύριξε για τελευταία φορά.

Δικαιολογημένα αυτή η απόκρουση του Alisson έχει παραλληλιστεί με το γκολ του Steven Gerrard εναντίον του Ολυμπιακού το 2004.

Σαν σήμερα: 11/12/2018 ΕΠΙΚΗ πρόκριση στον «τελικό» με Napoli
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com