Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα ξεκινήσουμε με δυνατή ενδεκάδα και δύο νέα πρόσωπα»

Klopp: «Θα ξεκινήσουμε με δυνατή ενδεκάδα και δύο νέα πρόσωπα»

Η Liverpool αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τετάρτης την Midtjylland στην Δανία για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, όμως θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, όπως δήλωσε και ο Jürgen Klopp.

Ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε στις τελευταίες του δηλώσεις:

“ Περιμένω να παλέψουμε σε κάθε σημείο του αγώνα. Είπα στα παιδιά πως υπάρχουν πέντε εκατομμύρια τρόποι, για να κερδίσεις ένα παιχνίδι και εμείς πρέπει να βρούμε έναν. Θεωρώ πως έχουμε μια καλή ευκαιρία και γι’ αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε. Αυτό κάνουν τα παιδιά. ”

“ Δεν έμεινα έκπληκτος από την έκβαση του ομίλου.”

“ Εμείς αντιμετωπίσαμε δύσκολα παιχνίδια (το τελευταίο διάστημα), όπως το τελευταίο (με τον Ajax) ή εκείνα με Wolves και Leicester. Έχουν ήδη υπάρξει μερικά παιχνίδια, στα οποία έχουμε βρεθεί σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Γνωρίζουμε πως η ομάδα το λιγότερο, θα είναι ξανά ανταγωνιστική και μεσοβδόμαδα και το Σαββατοκύριακο. ”

“ Μπορούμε να κάνουμε πέντε αλλαγές, κάτι που φυσικά μας βοηθάει, για να μοιράσουμε τον χρόνο στον αγώνα μεταξύ κάποιων παικτών. Μας δίνει την δυνατότητα να παρατάξουμε μια δυνατή ενδεκάδα και αυτό θα κάνουμε. Αλλά ναι, θα έχουμε σίγουρα ένα ή δύο νέα πρόσωπα. ” Είπε ο Klopp.

Με αλλαγές απόψε η Liverpool στην Δανία κόντρα στην Midtjylland. 

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com