Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 9/12/2008 Νίκη επί PSV Eindhoven με ευρωπαϊκό ρεκόρ (vid)

Σαν σήμερα: 9/12/2008 Νίκη επί PSV Eindhoven με ευρωπαϊκό ρεκόρ (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα κερδίσουν την PSV Eindhoven στο Philips Stadion στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ισοφαρίζοντας ένα ιστορικό ρεκόρ του Συλλόγου.

Οι Κόκκινοι θα βρεθούν πίσω στο σκορ από γκολ του Danko Lazovic στο 36′, για να φέρει το παιχνίδι στα «ίσια» ο Ryan Babel από ασίστ του Lucas Leiva στο 45′.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Reds θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με τον Albert Riera από ασίστ και πάλι του Lucas Leiva στο 68′, για να ολοκληρώσει τη νίκη των Κόκκινων ο David N’Gog από ασίστ του Robbie Keane στο 77′.

Η νίκη αυτή των Reds ήταν η 39η υπό τις οδηγίες του Rafa Benitez, ο οποίος ισοφάρισε το αντίστοιχο ρεκόρ που κατείχε ο Bob Paisley. Παράλληλα οι Κόκκινοι με τη νίκη τους, έφθασαν τους 14 βαθμούς στον όμιλο, που ήταν η μεγαλύτερη επίδοση συγκομιδής βαθμών στην φάση αυτή της διοργάνωσης.

Στο παιχνίδι εμφανίστηκαν για 1η φορά με την famous Red shirt σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας οι Jay Spearing και Martin Kelly, ενώ για τον David N’Gog το γκολ που σημείωσε ήταν το πρώτο με τους Reds.

Το παιχνίδι στο Philips Stadion παρακολούθησαν 35.000 θεατές και διαιτητής ήταν ο N. Ivanov από την Ρωσία.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα:9/12/2008 Νίκη επί PSV Eindhoven με ευρωπαϊκό ρεκόρ
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com