Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dendoncker: «Νιώσαμε σαν είχε 15.000 κόσμο το γήπεδο»

Dendoncker: «Νιώσαμε σαν είχε 15.000 κόσμο το γήπεδο»

Ο κόσμος επέστρεψε στο Anfield το βράδυ της Κυριακής για τον αγώνα με την Wolves με 2.000 άτομα να παρακολουθούν για πρώτη φορά από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα πρωταθλήτρια Αγγλίας και να δημιουργούν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, όπως τόνισε και ο Leandro Dendoncker της Wolves.

Ο Βέλγος έκανε ειδική αναφορά στον κόσμο της Liverpool:

“ Νιώσαμε σαν να είχε τουλάχιστον 15.000 κόσμο στο γήπεδο και μπορούσατε και εσείς να ακούσετε τον θόρυβο που έκαναν. Κατάφεραν να σπρώξουν την ομάδα τους. ”

“ Φυσικά, είναι καλύτερα με οπαδούς και ελπίζω αν το επιτρέψουν οι συνθήκες και αν μείνουμε όλοι υγιείς, να δούμε σύντομα γεμάτα τα γήπεδα. ”

Για τον αγώνα και την ήττα της ομάδας του είπε:

“ Θεωρώ πως ελέγξαμε πολύ καλά τον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. ”

“ Ο τερματοφύλακας τους έκανε μια πολύ καλή απόκρουση στην προσπάθεια του Podence. Θεωρώ πως η αποτελεσματικότητα ήταν το κλειδί. ”

“ Όλοι γνωρίζουμε πως η Liverpool είναι μια πολύ καλή ομάδα, κυρίως επειδή είναι αποτελεσματική. Σχεδόν κάθε φάση και κάθε ευκαιρία έγινε γκολ. Ίσως μπορούμε να μάθουμε από αυτό, γιατί αν στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε σεντράρει καλύτερα ή είχαμε δώσει την τελική πάσα καλύτερα, ίσως πετυχαίναμε γκολ. ” Είπε ο Dendoncker.

“ Όμως εκείνοι κατάφεραν να σκοράρουν πριν τη λήξη του ημιχρόνου και στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησαν να πιέζουν περισσότερο και κάθε τους φάση, έγινε γκολ. ”

Οι Red Fans επέστρεψαν στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com