Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκινάει συζητήσεις με Fabinho για νέο συμβόλαιο η Liverpool

Ξεκινάει συζητήσεις με Fabinho για νέο συμβόλαιο η Liverpool

Έτοιμη να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Fabinho για την ανανέωση του συμβολαίου του μέσα στις επόμενες ημέρες είναι η Liverpool, σύμφωνα με τον Fabrizio Romano.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα, με την ομάδα να θέλει να κάνει τον Βραζιλιάνο έναν από τους πιο υψηλά αμειβόμενος στον σύλλογο.

Ο Fab υπέγραψε στην Liverpool το καλοκαίρι του 2018 από την AS Monaco και έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην κατάκτηση του Champions League και της Premier League. Αυτή τη στιγμή αμείβεται με £100.000 την εβδομάδα και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2023.

Οι απολαβές του φυσικά θα αυξηθούν και το νέο του συμβόλαιο θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2025 ή το καλοκαίρι του 2026, όπως αναφέρει ο Romano.

Ο ποδοσφαιριστής θέλει να ανανεώσει και να περάσει τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια στο Anfield, ενώ και η Liverpool θέλει να τον ανταμείψει για την μέχρι τώρα προσφορά του.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Fabinho αγωνίζεται ως στόπερ, μετά τους τραυματισμούς των van Dijk και Gomez, εντυπωσιάζοντας με την απόδοση του.

Ο Romano αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Gini Wijnaldum, γράφοντας πως η Liverpool ελπίζει να ξεκινήσει έναν νέο κύκλο συζητήσεων με την πλευρά του έμπειρου μέσου για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Το συμβόλαιο του 30χρονου μέσου λήγει το καλοκαίρι και το πρόβλημα σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι πως ο παίκτης δεν γνωρίζει ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του στην ομάδα από την επόμενη σεζόν.

Fabinho και Matip πανηγυρίζουν το 3-0 χθες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com