Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 7/12/2013 Show Suarez (και) στη νίκη επί της West Ham (vid)

Σαν σήμερα: 7/12/2013 Show Suarez (και) στη νίκη επί της West Ham (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers θα κερδίσουν την West Ham Utd στο Anfield για το πρωτάθλημα, με τον Luis Suarez να δίνει άλλη μία προσωπική παράσταση.

Οι Κόκκινοι πραγματοποιούσαν εξαιρετικές εμφανίσεις και έδειχναν ότι θα διεκδικούσαν τον τίτλο εκείνη την χρονιά, όπως κι έγινε εώς τις τελευταίες αγωνιστικές. Τα «Σφυριά» από την άλλη ήταν μεν σε κακή φόρμα αλλά πάντα ήταν υπολογίσιμος αντίπαλος.

Όχι όμως εκείνο το απόγευμα Σαββάτου, όπου οι Reds με μπροστάρη και πάλι τον Luis Suarez, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης από τους Hammers.  Στο πρώτο ημίχρονο οι Λονδρέζοι έδειχναν ότι θα καταφέρουν να πάνε στα αποδυτήρια χωρίς να δεχθούν κάποιο γκολ αλλά αυτό άλλαξε στο 42′ σε σουτ του Luis Suarez η μπάλα άλλαξε πορεία στην διεκδίκηση μεταξύ των Jussi Jääskeläinen και Guy Demel ποιος θα την απομακρύνει, με τον τελευταίο να χρεώνεται το αυτογκόλ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε για τους Κόκκινους ιδανικά, με τον Mamadou Sakho να χρίζεται σκόρερ με κεφαλιά από σέντρα του Steven Gerrard, το πρώτο του με την famous Red shirt (47′). Μάλιστα με την πορεία της μπάλας, όλοι νόμιζαν στην αρχή ότι την έσπρωξε στα δίχτυα ο Martin Skrtel, αλλά η επανάληψη της φάσης στα ΜΜΕ έδειξε ότι το γκολ ήταν του Γάλλου διεθνούς αμυντικού.

Ο Martin Skrtel στο 66′ έβαλε τα «Σφυριά» στο παιχνίδι άθελα του με το το αυτογκόλ που σημείωσε, με τον Luis Suarez να αποκαθιστά την τάξη στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αρχικά στο 81′ από ασίστ του Glen Johnson θα κάνει το 3-1 και στο 84′ από ασίστ του Jordan Henderson θα γράψει το τελικό 4-1.

Με τη νίκη τους αυτή οι Κόκκινοι σκαρφάλωσαν στην 2η θέση της βαθμολογίας, συγκατοικώντας με την Chelsea αλλά έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων και αφήνοντας την Manchester City ένα βαθμό πιο πίσω που είχε έρθει ισόπαλη με την Southampton.

Στα του παιχνιδιού, στο 56′ ο Steven Gerrard έδωσε την θέση του στον Lucas Leiva και το περιβραχιόνιο του αρχηγού φόρεσε ο Glen Johnson, ενώ οι Hammers τελέιωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του γεννημένου στο Liverpool, Kevin Nolan.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 44.781 θεατές και διαιτητής ήταν ο Mike Oliver.

Στο 6’52» του παρακάτω video μπορείτε να απολαύσετε τα γκολ των Reds με τους Hammers:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com