Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Wolves

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Wolves

Η Liverpool το βράδυ της Κυριακής πραγματοποίησε μια θαυμάσια εμφάνιση, κερδίζοντας 4-0 την Wolves, κάτι που φυσικά άφησε πολύ ικανοποιημένο τον Jürgen Klopp, όπως φάνηκε και στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός φυσικά μίλησε για την επιστροφή του κόσμου:

“ Ήταν η τέλεια νύχτα. Σκεφτείτε να μας έλεγε κάποιος πριν από 10 μήνες πως θα είχαμε σήμερα 2.000 κόσμο στο πλευρό μας. Είπα στα παιδιά στο meeting πριν τον αγώνα πως θα έπρεπε να αξιοποιήσουμε τον κόσμο μας. ”

“ Πριν τον αγώνα δεν είχαμε ιδέα τι να περιμένουμε απόψε, μέχρι που βγήκαμε για ζέσταμα και ακούσαμε όλα αυτά τα χειροκροτήματα. Σκεφτήκαμε: Ωχ θεέ μου, ακούγονται πολύ δυνατά! Ήταν πολύ συναισθηματικό που είχαμε μαζί μας τον κόσμο μας, 10 μήνες μετά. Αποτελεί ένα υπέροχο σημάδι προόδου. ”

“ Είναι σαν τους έξυπνους ανθρώπους που δημιούργησαν το εμβόλιο. Τέτοιο σημάδι ήταν, ελπίζουμε να μπορέσουμε να χτίσουμε πάνω του ως κοινωνία. Οι οπαδοί μας ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, κάτι που είναι πολύ όμορφο. ”

“ Αν πληροφορηθώ πως δεν τραυματίστηκε κανείς, θα είναι η τέλεια νύχτα. ”

“ Αν αυτός ο ιός έχει κάνει κάτι καλό, είναι ότι μας έχει κάνει να εκτιμάμε τα πιο μικρά πράγματα της ζωής. Οι 2.000 σήμερα μας βοήθησαν πάρα πολύ. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν είχα ιδέα πως 2.000 κόσμος μπορεί να δημιουργήσει μια τέτοια ατμόσφαιρα. Όσοι βρέθηκαν εδώ σήμερα θα πρέπει να νιώθουν πολύ περήφανοι. ”

Για τον αγώνα και τη νίκη επί των Λύκων:

“ Με τους οπαδούς τα πράγματα είναι διαφορετικά. Φέτος είχαμε ήδη κάνει ένα σούπερ παιχνίδι κόντρα στην Arsenal και ένα κορυφαίο παιχνίδι με την Chelsea. ”

“ Πραγματοποιήσαμε μια κορυφαία εμφάνιση κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία δεν μπόρεσε να μπει στον αγώνα, λόγω της εμφάνισης που έκαναν τα παιδιά μου. Κάναμε μια εμφάνιση πολύ υψηλού επιπέδου. ”

“ Ήταν πολύ όμορφο που μπορέσαμε να δώσουμε κάτι στους οπαδούς μας. Το να παίζεις χωρίς κόσμο είναι δύσκολο και επίσης δύσκολο είναι να βλέπεις την ομάδα σου να παίζει χωρίς να είσαι εκεί. ”

“ Ήταν πολύ όμορφο που ακούσαμε το You’ll Never Walk Alone όταν βγήκαμε για την προθέρμανση μας. Ήρθε την κατάλληλη στιγμή. ”

Για το συμβόλαιο του Wijnaldum, ο οποίος σκόραρε:

“ Ελπίζω να υπογράψει. Μπορείτε να το δείτε και εσείς αυτό, παίζει συνέχεια. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και το ελπίζω (να παραμείνει). ”

Για την αλλαγή του Neco με τον Trent:

“ Ο Trent μπήκε στον αγώνα και τα πήγε πολύ καλά. Ο Neco ήταν επίσης εξαιρετικός, αλλά τον βγάλαμε γιατί είχε μια κίτρινη κάρτα και αντιμετώπιζε τον Traore. ”

“ Σήμερα είχαμε πολλές καλές εμφανίσεις. ”

Αν του έμεινε κάποια συγκεκριμένη στιγμή από τον αγώνα:

“ Δεν έχω κάποια αγαπημένη στιγμή από τον αποψινό αγώνα. ”

“ Προετοιμαστήκαμε για την Wolves, δηλαδή για έναν δύσκολο αγώνα. Προετοιμαστήκαμε για να αντιμετωπίσουμε 5 στην άμυνα, αλλά έπαιξαν με 4. Άλλαξαν ορισμένα πράγματα, αλλά τα παιδιά προσαρμόστηκαν απίστευτα καλά και χρησιμοποιήσαμε το σύστημα μας με τον σωστό τρόπο. Ήταν συγκλονιστικές οι ατομικές εμφανίσεις των παικτών. ” Ολοκλήρωσε ο Γερμανός.

Ο Jürgen Klopp πανηγυρίζει με τον κόσμο τη νίκη της ομάδας του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com