Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 5/12/2001 Δίκαιη ισοπαλία με Roma εκτός (vid)

Σαν σήμερα: 5/12/2001 Δίκαιη ισοπαλία με Roma εκτός (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier θα έρθουν ισόπαλοι με την Roma στο Stadio Olimpico για την 2η φάση των Ομίλων του Champions League, με το αποτέλεσμα να κρίνεται απόλυτα δίκαιο.

Να υπενθυμίσουμε στο αναγνωστικό μας κοινό πως, την χρονιά εκείνη διεξαγόταν 1η και 2η φάση των Ομίλων στην διοργάνωση, με τους Reds να αντιμετωπίζουν τους Ρωμαίους για την 2η αγωνιστική της 2η φάσης των Ομίλων. Έχοντας χάσει στην 1η αγωνιστική από την Barcelona στο Anfield, ήθελαν τουλάχιστον την ισοπαλία για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (αγώνες νοκ άουτ) έναντι των Ιταλών.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τους Κόκκινους να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος και τους Ρωμαίους στο δεύτερο, πλην όμως οι άμυνες και των ομάδων έδωσαν ρεσιτάλ, μην αφήνοντας περιθώρια δράσης στους αντίπαλους επιθετικούς.

Ο Michael Owen που την προηγούμενη χρονιά στο ίδιο γήπεδο είχε «οργιάσει», σίγησε εκείνο το βράδυ από την στενή επιτήρηση των Aldair, Walter Samuel και Jonathan Zébina, ενλω το ίδιο συνέβη στους Batistuta και Totti από τους Hyypia και Henchoz. Έτσι το τελικό 0-0 κρίθηκε ως απόλυτα δίκαιο για τις δύο ομάδες.

Το παιχνίδι στο Stadio Olimpico εκείνο το βράδυ Τετάρτης παρακολούθησαν 57.819 θεατές και διαιτητής ήταν ο Ολλανδός D. J. Z. Jol.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από την συνάντηση:

Σαν σήμερα: 5/12/2001 Δίκαιη ισοπαλία με Roma εκτός
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com