Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 4/12/2019 Νίκη επί της Everton με πολλά Κόκκινα ρεκόρ (vid)

Σαν σήμερα: 4/12/2019 Νίκη επί της Everton με πολλά Κόκκινα ρεκόρ (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp θα κερδίσουν την Everton στο Anfield για το πρωτάθλημα, με τους Κόκκινους να καταγράφουν πολλά νέα ρεκόρ σε Mesreyside derby & όχι μόνο!

Οι Reds μπήκα στο derby με «πατημένο το γκάζι» και πριν καταλάβουν οι Toffees τι είχε γίνει, βρέθηκαν στο ημίωρο να χα΄νουν με 3-1! Ο Divock Origi από ασίστ του Sadio Mane θα ανοίξει το σκορ μόλις στο 6′, για να κάνει το 2-0 ο Xherdan Shaqiri από ασίστ και πάλι του Sadio Mane στο 17′.

Οι φιλοξενούμενοι θα αντιδράσουν και θα μειώσουν σε 2-1 με τον Michael Keane στο 21′, για να ακλουθήσει ένα καταπληκτικό κόκκινο γκολ. Ο Dejan Lovren πίσω από τη σέντρα, θα κάνει μία μπαλιά 45 μέτρων προς τον Divock Origi, ο ποίος με καταπληκτικό κοντρόλ στον αέρα και άπιαστο σουτ στη κίνηση, εκτέλεσε τον Jordan Pickford, γράφοντας το 3-1 στο 31′.

Ασταμάτητοι οι Reds σημειώσαν ακόμα ένα γκολ από τον Sadio Mane και ασίστ του Trent Alexander Arnold στο 45′. Αμέσως μετά οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να μειώσουν σε 4-2, με κεφαλιά του Richarlison de Andrade 45′ κλείνοντας το σκορ του πρώτου ημιχρόνου

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν οι ρόλοι, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να αποφύγουν τον διασυρμό. Οι Κόκκινοι θα διευρύνουν το υπέρ τους σκορ με τον Georginio Wijnaldum από ασίστ του Roberto Firmino στο 90′.

Με τη νίκη τους αυτή, θα διατηρήσουν την διαφορά των 8 βαθμών από την 2η Leicester City και θα καταγράψουν τα παρακάτω ρεκόρ:

–  Ο Jurgen Klopp θα συμπλήρωνε 100 νίκες στα πρώτα του 159 παιχνίδια ως manager των Reds, γενόμενος έτσι ο 2ος που το κατάφερνε αυτό στην Premier League μετά τον Joze Mourinho (σε 142 παιχνίδια ο Πορτογάλος) και ο 1ος στην ιστορία της Liverpool.

–  Ο Divock Origi μα τα 2 του γκολ εκείνο το βράδυ, θα συμπλήρωνε συνολικά 5 σε 8 Merseyside Derby, γενόμενος ο 3ος στην Ιστορία των Κόκκινων σκόρερ στα derby αυτά, πίσω από τους Robbie Fowler & Steven Gerrard.

–  Οι Reds ισοφάρισαν το ρεκόρ των 5 γκολ σε ένα Merseyside Derby, που είχε σημειώσει η Κόκκινη Αρμάδα του Bob Paisley το Νοέμβριο του 1982 απέναντι στα «Ζαχαρωτά» του Howard Kendall.

–  Συμπλήρωσαν 18 παιχνίδια πρωταθλήματος αήττητοι απέναντι στους «γείτονες» (8 νίκες και 10 ισοπαλίες), που αποτελεί ρεκόρ επί ενός αντιπάλου στην κατηγορία

–  Οι Κόκκινοι συμπλήρωσαν 32 συνεχόμενα παιχνίδια αήττητοι στην Premier League (27 νίκες, 5 ισοπαλίες), το μεγαλύτερο σερί τους σε επίπεδο 1ης κατηγορίας.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το βράδυ Τετάρτης απόλαυσαν 53.094 θεατές και διαιτητής ήταν ο Mike Dean.

Απολαύστε κι εσείς με την σειρά σας, τα γκολ εκείνης της καταπληκτικής Κόκκινης βραδιάς:

Σαν σήμερα: 4/12/2019 Νίκη επί της Everton με πολλά Κόκκινα ρεκόρ
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com