Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Wolves, Trent, Keita, Kelleher και 5 αλλαγές

Ο Klopp για Wolves, Trent, Keita, Kelleher και 5 αλλαγές

Στην συνέντευξη τύπου ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Wolves στο Anfield μίλησε ο Jürgen Klopp και αναφέρθηκε στον αγώνα με τους Λύκους, στην επιστροφή των Trent και Keita, στους τραυματισμούς, στην επιστροφή του κόσμου και στον εξαιρετικό, Kelleher.

Αρχικά ρωτήθηκε για τους τραυματισμούς:

“ Θα δούμε ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι. Οι Trent και Naby θα προπονηθούν με την ομάδα σήμερα. Θα δούμε το καλύτερο που μπορούμε. Οι παίκτες είχαν κάποια κούραση μετά τον Ajax και θα δούμε πως θα αντιδράσουν. Κανείς άλλος δεν θα επιστρέψει. ”

“ Η κατάσταση του Ox δείχνει να είναι υποσχόμενη, αλλά θα τον αφήσουμε να δουλέψει τις επόμενες μέρες και εβδομάδες. ”

Για τους Trent και Keita συγκεκριμένα:

“ Υπάρχει περίπτωση να βρεθούν στην αποστολή, αλλά δεν ξέρω αν μπορούν να ξεκινήσουν και να παίξουν 90 λεπτά. ”

Για τον Kelleher που ήταν εξαιρετικός με τον Ajax:

“ Έδειξε χαρούμενος αλλά είναι πάντα ένα ήρεμο άτομο. Δεν θα πετάει στον ουρανό ολόκληρη την εβδομάδα. Δουλεύει σκληρά και δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα καταφέρει να τα βγάλει πέρα με όλα γράφονται για εκείνον. ”

“ Ήταν μια μεγάλη απόφαση (να τον ξεκινήσει βασικό) αλλά τελικά δούλεψε. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Ήταν καλό που συνέβη τώρα. Μελλοντικά θα δούμε τι θα συμβεί. ”

Για τις 5 αλλαγές και την τηλεδιάσκεψη που είχαν οι ομάδες:

“ Κανείς δεν πίστευε πως θα περάσει η πρόταση για τις 5 αλλαγές. Αν όμως είχαμε ψηφίσει τον περασμένο μήνα θα είχε περάσει και αυτό είναι ένα γεγονός. Δεν ψηφίσαμε όμως και αυτό δείχνει πως οι μέτοχοι βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά σε σχέση με τους προπονητές. Δεν είναι ένα καλό σημάδι. Δείχνει ότι αγνοούν την ευημερία των παικτών. ”

“ Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε γι αυτό, σαν να είναι το τελευταίο πράγμα που μας έχει απομείνει. Είδα τα στοιχεία από τη Σκωτία και το 65% των αλλαγών έγιναν λόγω της επιβάρυνσης των παικτών, το 30% ήταν τακτικές και το 5% λόγω τραυματισμών. ” Είπε ο Klopp.

“ Κάποιες φορές πρέπει να κρατήσεις δύο αλλαγές, γιατί δεν μπορείς να κάνεις νωρίς τις αλλαγές σου, όταν δεν γνωρίζεις τι θα συμβεί. Διαφορετικά, μπορεί να βρεθείς με 10 παίκτες. Η Premier League είναι πολύ δυνατό και το σωστό είναι να έχει 5 αλλαγές. ”

“ Πλέον όλες οι ομάδες θα παίζουν κάθε 3 μέρες, οπότε θα δούμε τι θα γίνει. Θα αποτελέσει ένα πρόβλημα και για τον Gareth Southgate στο EURO, γιατί οι περισσότεροι παίκτες του θα παίζουν 3 αγώνες την εβδομάδα. Εμείς αυτό μπορούμε να δώσουμε στον Gareth. ”

“ Ο Scot Parker ανέφερε στην συζήτηση των προπονητών πως οι 3 αλλαγές τον βοηθούν. Μόνο και μόνο επειδή δεν ψηφίσαμε χθες, δεν σημαίνει πως το πρόβλημα έχει πάψει να υπάρχει. ”

“ Όλα έχουν να κάνουν με τους ποδοσφαιριστές και την διαχείριση τους. Δεν αποτελεί κάποιο πλεονέκτημα, απλά έτσι θα αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κατάσταση με τον COVID. Δεν μπορούμε να το αγνοούμε. ”

Για την επιστροφή του κόσμου στα Αγγλικά γήπεδα:

“ Ελπίζω να αποδειχθεί σε καλό για εμάς. Ως παίκτης, όταν έπαιζα μπροστά σε 2.000 κόσμο ποτέ δεν είχα την καλύτερη αίσθηση. Νομίζω όμως πως οι φίλαθλοι μας θα βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση, μετά από αυτή τη διακοπή. Δεν έχει σημασία πόσοι θα είναι μέσα, αλλά πόση επίδραση θα έχουν στο παιχνίδι μας. ”

“ Ελπίζω να μην σκεφτούν: Ωχ θεέ μου, όταν η πάσα δεν φτάσει από τον παίκτη Α στον παίκτη Β. Ας κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. ”

“ Όλα ήταν πιο δύσκολα χωρίς τους οπαδούς. Από μια συγκεκριμένη στιγμή δεν το σκεφτόμασταν γιατί δεν μπορούσαμε να το αλλάξουμε. Δεν πηγαίνουμε σε άσχημο γήπεδο και το σκεφτόμαστε, πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Είναι ωραίο για τους ανθρώπους. Συγχαρητήρια στους 2.000 που μπορούν να έρθουν. ” Ανέφερε ο Klopp.

“ Αν μας δοθεί η ευκαιρία να δείξουμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να δείξουμε, ότι στο μέλλον μπορούμε να φιλοξενήσουμε περισσότερους. Αυτό αυτό δεν είναι τίποτα για εμάς. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε πιο σοβαρές καταστάσεις. Το ποδόσφαιρο είναι πιο δύσκολο χωρίς οπαδούς και όχι το ίδιο ευχάριστο, αλλά παραμένει ποδόσφαιρο.”

Για την πρώτη φορά που παρακολούθησε ως οπαδός:

“ Παρακολουθούσα συχνά την τοπική μου ομάδα σε μη επαγγελματικό επίπεδο και το πρώτο μου επαγγελματικό ήταν ένα παιχνίδι της Stuttgart, όταν ήμουν μικρό παιδί. ”

“ Η γιαγιά μου, μου είχε φτιάξει ένα πουλόβερ που έμοιαζε με φανέλα. Είχα φαγούρα, αλλά ήταν το καλύτερο πουλόβερ που είχα φορέσει ποτέ. Δεν μπορώ να θυμηθώ τον αγώνα. Πάντως, ήμουν ή 5 ή 6. ”

Για τον Gary Neville:

“ Άκουσα τι είπε ο Gary Neville. Δεν έχει να κάνει με την Liverpool. Ότι και αν πιστεύει, δεν είμαι σαν εκείνον. Δεν μιλάω μόνο για τους παίκτες της Liverpool, αλλά για όλους τους παίκτες. ”

Για την Wolves:

“ Η Wolves παίζει ως κορυφαία ομάδα, ειδικότερα πέρσι όταν είχαν και το Europa League, αλλά κατάφεραν να τα βγάλουν πέρα και ενώ είχαν ανέβει πριν από έναν χρόνο. ”

“ Ο Nuno κάνει μια εξαιρετική δουλειά με κορυφαίες μεταγραφές και κορυφαίους Πορτογάλους παίκτες. Αλλάζει σπάνια το σύστημα του. ”

“ Ας παίξουμε. ”

Για τον Henderson:

“ Η ζωή του Hendo θα είναι μια χαρά και μετά το ποδόσφαιρο. Είναι ένα έξυπνο και σκεπτόμενο άτομο. Ενδιαφέρεται για τον κόσμο και είναι ηγέτης. Αυτό το είδαμε και το καλοκαίρι, όταν βρήκαν τις λύσεις με μερικούς άλλους παίκτες. Η φωνή του Hendo είναι η πιο δυνατή. ”

Ρωτήθηκε ξανά για τον Kelleher:

Στη ζωή πρέπει να αποδείξεις τα πράγματα. Είναι ένα εντυπωσιακό ταλέντο, αλλά οι τερματοφύλακες πρέπει να περιμένουν την ευκαιρία τους. Εάν ένας keeper παίζεο 10 χρόνια, τότε ένας άλλος υπέροχος τερματοφύλακας δεν το δείχνει. Ο Kelleher τους έχει πείσει όλους. Ο Adrian δεν αξίζει να ξεγραφτεί τώρα. ”

“ Όταν τον πληροφορήσαμε πως δεν θα ξεκινήσει, αντέδρασε πολύ καλά και αυτό το σέβομαι πολύ. Ο Kelleher έχει κάνει αρκετά, για να με πείσει πως πρέπει να ξεκινήσει την Κυριακή. ”

Βασικός και την Κυριακή ο Kelleher.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com