Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τις 61.015 θέσεις θα φτάσει το Anfield

Τις 61.015 θέσεις θα φτάσει το Anfield

Η Liverpool το πρωί της Πέμπτης κατέθεσε το τελικό της πλάνο για την ανακατασκευή της Anfield Road End στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης και αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την νέα χωρητικότητα του γηπέδου.

Η νέα χωρητικότητα της Anfield Road End θα φτάσει τις 15.967 θέσεις, δηλαδή περίπου 4.000 θέσεις περισσότερες από το Kop και η συνολική χωρητικότητα του γηπέδου θα φτάσει τις 61.015.

Μόλις εγκριθεί η ανακατασκευή της κερκίδας, η Liverpool θα βάλει μπρος για την έναρξη των εργασιών. Οι Reds θέλουν να ξεκινήσουν τα έργα στα τέλη του 2021 και να είναι η κερκίδα έτοιμη το καλοκαίρι του 2023 ή το αργότερο κατά τη διάρκεια της σεζόν 2023-24, όπως είχε συμβεί και με την Main Stand.

Από τις 7.000 θέσεις που θα προστεθούν στην Anfield Road End, οι 1.800 θα θεωρούνται premium θέσεις.

Το συνολικό κόστος της ανακατασκευής θα ξεπεράσει τα £60 εκατομμύρια και η FSG θα πραγματοποιήσει την υπόσχεση της, να δώσει ένα γήπεδο 60.000 θέσεων στην Liverpool.

Οι πρωταθλητές θα ήθελαν ιδανικά να είχαν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες, αλλά η πανδημία του κορονοϊού πήγε τα πάντα πίσω και έτσι θα υπάρξει καθυστέρηση ενός έτους.

Η Liverpool θα καταθέσει επίσης αίτηση για διοργάνωση μεγάλων συναυλιών στο θρυλικό της γήπεδο, καθώς και άλλων αθλητικών γεγονότων, όπως παιχνίδια του NFL.

Το Anfield μεγαλώνει ξανά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com