Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 2/12/2014 Διπλό με ανατροπή επί Leicester City (vid)

Σαν σήμερα: 2/12/2014 Διπλό με ανατροπή επί Leicester City (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers θα νικήσουν την Leicester City στο Leicester City Stadium για το πρωτάθλημα, ανατρέποντας το σε βάρος τους σκορ.

Οι Κόκκινοι θα βρεθούν πίσω στο σκορ με το αυτογκόλ στην ουσία όπως χρεώθηκε ο Simon Mignolet από το σουτ του Leonardo Ulloa, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι πρώτα και στην πλάτη του Βέλγου διεθνή τερματοφύλακα, πριν καταλήξει στα δίχτυα του (22′). Η απάντηση των Reds ήταν σχεδόν άμεση με τον Adam Lallana να ισοφαρίζει τέσσερα λεπτά αργότερα (26′).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κόκκινοι θα πετύχουν την ολική ανατροπή με γκολ του Steven Gerrard στο 54′, για να πάρουν απροσδόκητη «βοήθεια» από τον αρχηγό των Αλεπούδων Wes Morgan, που αποβλήθηκε στο 63′.

Οι Reds με αριθμητικό πλεονέκτημα πλέον, έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα της νίκης τους με τον Jordan Henderson από ασίστ του Raheem Sterling στο 83′.

Παρ’ όλη τη νίκη τους οι Κόκκινοι, παρέμειναν ίγο πάνω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα (8οι) σε μία ομολογουμένως μέτρια χρονιά.

Το παιχνίδι στο Leicester City Stadium εκείνο το βράδυ Τρίτης παρακολούθησαν 32.000 θεατές και διαιτητής ήταν ο Lee Mason.

Ακολουθούν τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 2/12/2014 Διπλό με ανατροπή επί Leicester City
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com