Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 2/12/1989 Νίκη 4-1 επί της City με ακριβό τίμημα (vid)

Σαν σήμερα: 2/12/1989 Νίκη 4-1 επί της City με ακριβό τίμημα (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Kenny Dalglish θα κερδίσουν την Manchester City στο Maine Road για το πρωτάθλημα, σ’ ένα παιχνίδι με αρκετές απώλειες για τους Κόκκινους.

Στο παιχνίδι αυτό ο αμυντικός μας Nicky Tanner θα φορέσει για πρώτη φορά την Κόκκινη φανέλα. Ο Ian Rush θα ανοίξει το σκορ στο 9′, με τον Peter Beardsley να κάνει το 0-2 για τους Reds από ασίστ του Bruce Grobbelaar (!) στο 48′.

Στο 58′ ο Steve Mc Mahon θα κάνει το 0-3 από ασίστ του Ronnie Whelan, για να μειώσουν στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Πολίτες με τον Clive Allen από το σημείο του πέναλτι (59′).

Τον θρίαμβο των Κόκκινων θα ολοκληρώσει ο Ian Rush από ασίστ του Steve Mc Mahon στο 88′, με τους Κόκκινους να μετρούν αρκετές απώλειες. Το παιχνίδι με τους «ακέφαλους» Πολίτες (είχαν προσωρινούς manager στον πάγκο εκείνη την μέρα) ήταν πολύ δυνατό με αποτέλεσμα ο Kenny Dalglish να τελειώνει το παιχνίδι με τραυματισμό στο κεφάλι και τους Gary Gillespie, Steve Staunton να αποχωρούν κουτσαίνοντας, για να κάνουν «παρέα» στους ήδη απόντες λόγω τραυματισμών John Barnes, David Burrows, Alan Hansen, Steve Nicol & Barry Venison.

Το παιχνίδι στο Maine Road παρακολούθησαν 31.641 και διαιτητής ήταν ο A. W. Ward.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 2/12/1989 Νίκη 4-1 επί της City με ακριβό τίμημα
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com