Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kelleher: «Το τηλέφωνό μου δεν έχει σταματήσει να χτυπάει!» (vid)

Kelleher: «Το τηλέφωνό μου δεν έχει σταματήσει να χτυπάει!» (vid)

Ένας από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές της καθοριστικής νίκης της Liverpool επί του Ajax ήταν ο νεαρός τερματοφύλακας, Caoimhin Kelleher.

Μάλλον ο μεγαλύτερος για την ακρίβεια, μαζί με τον Curtis Jones.

Ο Kelleher παραχώρησε δηλώσεις στο BT Sport και στον Des Kelly, στις οποίες η χαρά και η περηφάνειά του ξεχείλιζαν για την πολύ καλή του εμφάνιση.

Ας δούμε όμως τι είπε:

«Ήταν φανταστικά. Ήταν μία καταπληκτική στιγμή για μένα, το να κάνω το ντεμπούτο μου, ειδικά στο Champions League, ήταν σπουδαίο για μένα. Προφανώς όμως το πιο σημαντικό ήταν το να νικήσουμε και να προκριθούμε, και το καταφέραμε. Οπότε ναι, σπουδαία νύχτα.»

Για τις αποκρούσεις του σχολίασε ως εξής:

«Ναι, ευτυχώς. Γι’ αυτό είμαστε εδώ, γι’ αυτό δουλεύω κάθε μέρα στην προπόνηση, ώστε να σιγουρέψω ότι είμαι προετοιμασμένος όταν καλούμαι να παίξω, και ευτυχώς απόψε ήμουν σε θέση να κάνω μερικές καλές αποκρούσεις.»

Για την αυτοπεποίθηση πού έδειξε, ειδικά δεδομένου του ότι είχε μπροστά του μία αμυντική γραμμή πού δεν έχει συνηθίσει να παίζει μαζί και ο ένας προσαρμόζεται στον άλλο:

«Είναι αρκετά εύκολο για μένα για να είμαι ειλικρινής, γιατί οι παίκτες πού είναι μπροστά μου μου δημιουργούν εύκολες επιλογές, και παίρνω τις αποφάσεις μου πολύ ευκολότερα, οπότε είναι εύκολο για μένα με τους παίκτες μπροστά μου.»

Για την επίδραση των νεαρών παικτών στην ομάδα και το ότι σιγά σιγά ενσωματώνονται σε αυτή και γίνονται μέρος της:
«Ναι, γι’ αυτό είμαστε εδώ. Δεν είμαστε απλά για να συμμετέχουμε, είμαστε για να ωθούμε (τους εαυτούς μας) και να προσπαθούμε να παίζουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Μπορείτε να δείτε ότι τώρα κάνουμε διαφορά και βελτιώνουμε την ομάδα.»
 
Τέλος, του ζητήθηκε σχόλιο για το ότι έκανε χαρούμενους τους οπαδούς της Liverpool, και ειδικά αυτούς από το Cork (τη γενέτειρα του Kelleher):
«Ναι, το τηλέφωνό μου κάνει ‘τζίζ’ συνέχεια από την ώρα πού μπήκα, οπότε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την υποστήριξη και τα μηνύματα πού δέχομαι, είμαι ευγνώμων.»
 
Δείτε και σε video της δηλώσεις του: 
https://www.youtube.com/watch?v=Ejwi3xxQ9qQ
 
Kelleher και Jones, οι δύο πρωταγωνιστές της νίκης-πρόκρισης της Liverpool!
Kelleher και Jones, οι δύο πρωταγωνιστές της νίκης-πρόκρισης της Liverpool!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com