Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί του Ajax

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί του Ajax

Πολύ χαρούμενος και σαφώς ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις που έκανε στην συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη με 1-0 επί του Ajax για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League.

Ο Γερμανός για την αναμέτρηση είπε:

“ Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι και αυτό δεν αποτέλεσε κάποια έκπληξη. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την στάση και τον χαρακτήρα που έδειξαν τα παιδιά. ”

“ Δεν είναι η στιγμή να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο μας. Αμυνθήκαμε καλά, κάτι πολύ σημαντικό και είχαμε τις ευκαιρίες μας στις αντεπιθέσεις. Στο τέλος έπρεπε να αμυνθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, όταν ο Ajax ήταν ακόμα στο παιχνίδι. ”

“ Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, τηρουμένων των αναλογιών. ”

“ Κερδίσαμε τον αγώνα με 1-0 και κάναμε και ορισμένες αλλαγές. Ο Robbo δέχθηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο, όπως και ο Hendo, ενώ ο Gini δεν ξέρω πόσα συνεχόμενα παιχνίδια συμπλήρωσε. Αυτή είναι η κατάσταση, στην οποία βρισκόμαστε και τελικά, τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο. ”

Για το γκολ του Curtis:

“ Ήταν μια πραγματικά καλή σέντρα από τον Neco και παράλληλα δύσκολη για τον τερματοφύλακα. Κανένας παίκτης δεν αντέδρασε φυσιολογικά εκτός από τον Curtis! Πρέπει να το ξαναδώ! ”

Για τον εξαιρετικό, Kelleher:

“ Κορυφαίος, κορυφαίος, κορυφαίος. Ήταν εύκολη η απόφαση να τον ξεκινήσω, αλλά και ο Adrian τα έχει πάει πάρα πολύ καλά. Έχει κρατήσει πάρα πολλές ανέπαφη την εστία του και έχει κερδίσει το Super Cup, αλλά για απόψε επιλέξαμε το πακέτο του Kelleher. Είναι ένας κορυφαίος τερματοφύλακας και τον χρειαζόμασταν, λόγω της πίεσης που ασκεί ο Ajax. ”

“ Είμαι σίγουρος πως είτε θα κοιμηθεί πολύ καλά, είτε δεν θα κοιμηθεί καθόλου! Ελπίζω να το απολαύσει και στις δύο περιπτώσεις. ”

Για τα χτυπήματα που δέχθηκαν οι Robertson και Henderson:

“ Συνέχισαν και ολοκλήρωσαν τον αγώνα, οπότε θα έλεγα πως είναι εντάξει, αλλά δεν το ξέρω σίγουρα. Αυτή τη στιγμή, είμαι αισιόδοξος. Αυτό είναι ένα πρόβλημα μας για τις επόμενες μέρες, αλλά όχι για απόψε. ”

Για τον Neco Williams που έβγαλε την ασίστ:

“ Κάναμε μια μεγάλη κουβέντα με τον Neco τις προηγούμενες μέρες. Πιστεύουμε πως μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής. ”

“ Δεν βρισκόταν στην καλύτερη κατάσταση, αλλά αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο. Απόψε έδειξε μερικά δείγματα από αυτά που μπορούμε να κάνει. Μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος. ” Είπε ο Klopp.

Για τον Adrian που έμεινε στον πάγκο:

“ Πιστεύω πραγματικά ότι ο Adrian έχει κάνει φανταστική δουλειά για εμάς, κράτησε πολλές φορές ανέπαφη την εστία του, έπαιξε πολλές φορές.”

Klopp και Neco Williams μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com