Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρώτη και καλύτερη με Curtis!

Πρώτη και καλύτερη με Curtis!

Πρώτη και καλύτερη στον τέταρτο όμιλο του Uefa Champions League η Liverpool με νίκη 1-0 επί του Ajax στο Anfield, με τον Curtis Jones να σκοράρει το ένα και μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.
Α’ Ημίχρονο: Με τον Kelleher να αντικαθιστά τον τραυματία Alisson, τον Fabinho να επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας και τον Sadio Mane να επανέρχεται στην αρχική ενδεκάδα ξεκίνησαν οι Reds κόντρα στον Ajax. Η Liverpool απείλησε μόλις στο 2′ με ένα σουτ του Curtis Jones και ο ίδιος παίκτης πλησίασε πολύ στο γκολ στο 6ο λεπτό, όταν η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι. Ο αγώνας εξελίχθηκε χωρίς πολλές καλές στιγμές, με τον Ajax να προσπαθεί να απειλήσει αρχικά με τον Anthony και στη συνέχεια με τον Mazraoui στο 32′, όμως ο Kelleher είχε απάντηση, πραγματοποιώντας μια μεγάλη απόκρουση. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου άνηκε στους Reds και ήρθε από τον Robertson, ο οποίος σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτυών στο 43′.

Β’ Ημίχρονο: Με τον Ajax να προσπαθεί να ανοίξει το σκορ και μάλιστα είχε δοκάρι με τον Neres στο 55′ πριν απομακρύνει τον κίνδυνο ο Kelleher. Οι Όλλανδοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και το έκαναν δύο λεπτά αργότερα οι πρωταθλητές Αγγλίας με τον Curtis Jones! Ο Neco Williams έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Onana δεν εκτίμησε καλά την φάση και ο Curtis προ κενής εστίας έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0! Στο 62′ η ομάδα του Klopp πλησίασε και το 2-0 με τον Salah, αλλά το σουτ του Αιγύπτιου μπλοκαρίστηκε. Ο Γερμανός προπονητής έκανε την πρώτη του αλλαγή στο 68′ με την αντικατάσταση του Jota από τον Bobby Firmino. Ο Βραζιλιάνος έχασε καλή ευκαιρία για το 2-0 στο 83′, μετά από καλή συνεργασία των Reds. Ο Onana απέτρεψε το 2-0 και ούτε ο Salah μπόρεσε να το πετύχει λίγα λεπτά αργότερα. Η Liverpool δεν τελείωσε το ματς με ένα δεύτερο γκολ και λίγο έλειψε να το πληρώσει στο 88′, όταν ο Huntelaar σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Kelleher απέκρουσε εντυπωσιακά, για να διατηρήσει το 1-0!

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Κυριακής κόντρα στη Wolves.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Kelleher; N.Williams, Matip, Fabinho, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Jones, Salah (R.Williams 90′), Mane, Jota (Firmino 68′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Jaros, Τσιμίκας, Cain, Clarkson, Minamino, Origi

Ajax: Onana; Mazraoui (Huntelaar 86′), Schuurs, Blind (Martinez 86′), Tagliafico, Klaasen, Gravenberch, Alvarez (Labyad 69′), Neres, Antony, Tadic

Έμειναν στον πάγκο: Stekelenburg, Scherpen, Ekkelenkamp, Klaiber, Timber, Promes, Traore

Εντυπωσιακός στο Ευρωπαϊκό του ντεμπούτο ο Kelleher.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com