Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός για 10-14 μέρες ο Alisson

Εκτός για 10-14 μέρες ο Alisson

Εκτός παρέμεινε ο Alisson Becker από τον αγώνα της Liverpool με τον Ajax για την Πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και αναμένεται να χάσει και εκείνον της Κυριακής με την Wolves για την Premier League, όπως επιβεβαίωσε ο Jürgen Klopp.

Ο Γερμανός μίλησε για την απουσία του Βραζιλιάνου και την παρουσία του Kelleher στο βασικό σχήμα:

“ Ο Alisson δεν έχει κορονοϊό. Μας είπε όμως μετά το παιχνίδι με την Brighton πως μετά το 60-70ο λεπτό του αγώνα ένιωσε μια μυϊκή ενόχληση. Έκανε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει αποκομίσει έναν μικρό τραυματισμό. Είναι όμως αρκετός, για να τον κρατήσει εκτός από απόψε και κατά πάσα πιθανότητα για την επόμενη εβδομάδα. ”

“ Ο τραυματισμός είναι μικρός, αλλά δεν ξέρω κάποιον μυϊκό τραυματισμό που να μην παίρνει 10-14 μέρες μέχρι να περάσει. ”

“ Ο Caoimhin βελτιώνεται συνεχώς. Είναι ένας καλός τερματοφύλακας και είναι δική μου επιλογή να παίρνω τις αποφάσεις (της επιλογής της ενδεκάδας). ”

Ο βασικός keeper των Reds δεδομένα θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Κυριακής με τους Λύκους και από εκείνη την επόμενης Τετάρτης με την Midtjylland στην Δανία και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο παιχνίδι με την Fulham στο Λονδίνο στις 13 του μηνός.

Τραυματισμός και για τον Alisson Becker.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com