Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 1/12/1979 Κόκκινο show στη νίκη επί της Middlesbrough (vid)

Σαν σήμερα: 1/12/1979 Κόκκινο show στη νίκη επί της Middlesbrough (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Bob Paisley θα κερδίσουν την Middlesbrough στο Anfield για το πρωτάθλημα, αποδίδοντας στο κοινό άλλη μάι από τις γνωστές στους παραστάσεις!

Οι Κόκκινοι με έναν εκπληκτικό Souness στο κέντρο τους, «άρπαξαν από τα μούτρα» τους φιλοξενούμενους και το τελικό σκορ κολλάκευε την ‘Boro. Πριν συμπληρωθεί καν το πρώτο τέταρτο, το σκορ ήταν 2-0 με γκολ των Terry McDermott στο 5′ και Alan Hansen στο 13′, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν αν αντιδράσουν και να ευχαριστούν την τύχη τους, που το σκορ δεν πήρε απίστευτες διαστάσεις μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Reds συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό, σημειώνοντας άλλα δύο γκολ με τους David Johnson στο 73′ και Ray Kennedy στο 84’, αποδίδοντας έτσι πιο πιστή εικόνα του παιχνιδιού. Η νίκη αυτή βρήκε τους Κόκκινους στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 1 βαθμό λιγότερο από την Manchester Utd αλλά και 1 παιχνίδι λιγότερο.

Αξίζει να αναφερθεί πως πριν την έναρξη του παιχνιδιού, τιμήθηκε ο Ray Clemence με ένα ιδιαίτερο ρολόι που έφερε χαραγμένη αφιέρωση προς τιμήν του, για το επίτευγμα του να δεχθεί μόλις 16 γκολ σε 42 παιχνίδια την προηγούμενη χρονιά!

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 39.885 θεατές και διαιτητής ήταν ο M. Baker.

Ακολουθούν τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 1/12/1979 Κόκκινο show στη νίκη επί της Middlesbrough
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com