Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Rhys και Neco δεν μπορούν να συγκριθούν με τους βασικούς μας»

Klopp: «Rhys και Neco δεν μπορούν να συγκριθούν με τους βασικούς μας»

Ευκαιρίες ως βασικοί λόγω των πολλών τραυματισμών έχουν πάρει τη φετινή σεζόν οι Rhys Williams και Neco Williams, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν με τους παγκόσμιας κλάσης βασικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει η Liverpool στο ρόστερ της, σύμφωνα με τον Jürgen Klopp.

Ο Klopp είπε για τους δύο νεαρούς:

“ Κοιτάξτε, αν κάποιος παίκτης βρίσκεται στην Ακαδημία της Liverpool έχει ήδη πολύ μεγάλο ταλέντο. Αυτό είναι σίγουρο, αλλιώς δεν μπορείς να βρεθείς εκεί. ”

“ Κατά την πορεία σου στην Ακαδημία έχεις να περάσεις από πολλές δύσκολες στιγμές και έχεις ήδη συνηθίσει σε δύσκολες καταστάσεις και σε κάποια πίεση. ”

“ Όταν όμως κάνει το τελευταίο βήμα και πρέπει να παίξεις έναν επίσημο αγώνα με την πρώτη ομάδα, είναι κάτι διαφορετικό και θεωρώ πως τα παιδιά έχουν προσαρμοστεί πολύ καλά σε αυτό. Έχουν δείξει πολλά καλά στοιχεία και μας έχουν βοηθήσει απίστευτα. ”

“ Είναι πολύ σημαντικοί, όχι μόνο την δεδομένη στιγμή, αλλά ειδικά την δεδομένη στιγμή. ”

“ Το μοναδικό πρόβλημα που έχουμε είναι ότι ο κόσμος τους συγκρίνει με τους παίκτες που έπαιζαν στις συγκεκριμένες θέσεις πριν από αυτούς. Στη δική μας περίπτωση, πρόκειται για παίκτες παγκόσμιας κλάσης. ”

“ Αυτό δυσκολεύει τον κόσμο από το να δει πόσο ταλέντο έχουν αυτά τα παιδιά. Κατά τη γνώμη μου, τα έχουν πάει πάρα πολύ καλά. ”

Βασικός ήταν σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια ο Neco Williams.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com