Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καταθέτει το πλάνο της για την ανακατασκευή της Anfield Road End η LFC

Καταθέτει το πλάνο της για την ανακατασκευή της Anfield Road End η LFC

Το τελικό της πλάνο για την ανακατασκευή της Anfield Road End θα καταθέσει μέσα στην εβδομάδα η Liverpool στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Το αρχικό πλάνο της ομάδας ήταν να ξεκινήσουν αυτές τις ημέρες οι εργασίες της ανακατασκευής, αλλά πήγε πίσω λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η οποία καθυστέρησε και την κατασκευή του νέου προπονητικού κέντρου στο Kirkby.

Το The AXA Training Centre άνοιξε τις πύλες του και πλέον οι πρωταθλητές Αγγλίας προχωρούν στην ανακατασκευή της Anfield Road End.

Η χωρητικότητα της κερκίδας θα αυξηθεί κατά περίπου 7.000 θέσεις, με την συνολική χωρητικότητα του γηπέδου να ξεπερνάει τις 61.000 θέσεις.

Τα πλάνα θα κατατεθούν άμεσα στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης και η οριστική απόφαση αναφορικά με την υλοποίηση της αναμένεται να παρθεί την ερχόμενη άνοιξη.

Οι Reds επίσης θα ζητήσουν την άδεια, για να μπορούν να φιλοξενούν συναυλίες και άλλες μεγάλες διοργανώσεις στο Anfield.

Το κόστος ανακατασκευής της κερκίδας υπολογίζεται πως θα φτάσει τα £60 εκατομμύρια και η ομάδα ελπίζει πως τα έργα θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2021 και θα έχουν ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν 2023-24 ή το αργότερο μέχρι το τέλος του 2024.

Το Anfield μεγαλώνει.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com