Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Thiago, Ajax, Virgil και τραυματίες

Ο Klopp για Thiago, Ajax, Virgil και τραυματίες

Στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ajax για το Champions League μίλησε ο Jürgen Klopp και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Ολλανδική ομάδα, για τον Thiago που θα παραμείνει εκτός δράσης, για την σημασία της ξεκούρασης για τους παίκτες και για την επιστροφή του κόσμου στο Anfield την Κυριακή.

Αρχικά μίλησε για τον τραυματισμό του Thiago:

“ Την ημέρα που τραυματίστηκε στον αγώνα με την Everton από τις εξετάσεις που έκανε είχαμε και καλά και άσχημα νέα. Δεν είχε σπάσει ή ραγίσει κάτι, αλλά είχε υποστεί μια τεράστια ζημιά το γόνατο του. Δεν είναι ακόμα καλά και δεν μπορώ να πω πότε θα είναι, αλλά σίγουρα θα του πάρει μερικές εβδομάδες ακόμα. ”

“ Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε πως πρέπει να πηγαίνουμε βήμα, βήμα. ”

Για τους Henderson και Milner:

“ Ο Hendo είναι καλά, αλλά ο Millie θα μείνει εκτός.”

“ Τα πολύ καλά νέα είναι ότι ο Hendo επέστρεψε. ”

Για τον σοκαριστικό τραυματισμό του Raul Jimenez:

“ Ελπίζω να είναι όσο καλύτερα γίνεται αυτή τη στιγμή. Του ευχόμαστε τα καλύτερα. ”

Για τον αυριανό αγώνα και την επιλογή της ενδεκάδας:

“ Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση. Θα ήταν ωραίο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μας βοηθήσει πάρα πολύ, αν το κάνουμε. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα και έτσι θέλουμε να το προσεγγίσουμε. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Δεν έχω αρκετούς παίκτες, για να μπορώ να δώσω προτεραιότητα σε κάποιους. Αυτό πρέπει να κάνω είναι να αντιδρώ. Αγωνιστήκαμε πριν από δύο μέρες και οι πιο έτοιμοι παίκτες ήταν στον αγωνιστικό χώρο, αυτό θα γίνει και αύριο. ”

“ Όλες οι διοργανώσεις είναι πολύ, πολύ σημαντικές. ”

Για τους 2.000 Red Fans που θα βρεθούν στον αγώνα της Κυριακής με την Wolves:

“ Δεν ξέρω ποιοι ακριβώς θα βρεθούν στον αγώνα. Είμαι χαρούμενος για τους τυχερούς που θα βρουν εισιτήριο και θα παρακολουθήσουν ξανά ποδόσφαιρο ζωντανά. Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε τους 2.000 στην έδρα μας και να μην υποφέρουμε από τους 2.000/4.000 στα εκτός έδρας παιχνίδια. ”

Για τους πολλούς τραυματισμούς που έχει η ομάδα του:

“ Είχαμε σημαντικούς τραυματισμούς, ειδικότερα από το παιχνίδι με την Everton. Αν ένας παίκτης χρειαστεί να λείψει για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, τότε ένας άλλος παίκτης που δεν είναι έτοιμος, πρέπει να αγωνιστεί πιο συχνά. Εμείς προσπαθούμε να το αντιμετωπίζουμε αυτό και να βρίσκουμε λύσεις. ”

Για την πορεία της αποθεραπείας του van Dijk:

“ Βρισκόμαστε σε επαφή, αλλά το γόνατο του δεν είναι σε καλή κατάσταση, τα πηγαίνει όμως πολύ καλά. ”

“ Το γόνατο του δείχνει καλά, για γόνατο που έχει υποβληθεί σε επέμβαση. Τα πηγαίνει καλά. ”

Για το δύσκολο πρόγραμμα του Δεκεμβρίου:

“ Είναι τόσο δύσκολο να απαντήσεις σε αυτούς τους τύπους ερωτήσεων [δύσκολο πρόγραμμα] χωρίς να ξαναρχίσεις συζητήσεις. Είναι μια δύσκολη κατάσταση για όλους μας. Είναι προφανές ότι πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν να προσφέρουν βοήθεια στον χώρο του ποδοσφαίρου. Έχουμε για να το αντιμετωπίσουμε. ”

“ Όσο μπορούμε να κατεβάζουμε ενδεκάδα με 11 ποδοσφαιριστές, θα παλεύουμε με ό,τι έχουμε. ”

Για την επιστροφή των Trent, Shaqiri και Keita:

“ Όλοι πλησιάζουν στην επιστροφή τους, αλλά είναι δύσκολο να προλάβουν τον αυριανό αγώνα. Για την περίπτωση του Naby, θα πρέπει να το τσεκάρουμε, αλλά οι άλλοι δύο θα μείνουν εκτός. ”

“ Ο Trent έχει κάνει την αποθεραπεία του έξω (στα γήπεδα του Kirkby). Δεν μας έχει δοθεί όμως το πράσινο φως για την χρησιμοποίηση του. ”

“ Αν κρίνω όμως από το έμπειρο μου μάτι, δεν απέχει πολύ από την επιστροφή του. ”

Παραμένει εκτός ο Thiago Alcantara.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com