Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Παίκτες της Brighton είπαν ότι δεν υπήρχε πέναλτι!»

Henderson: «Παίκτες της Brighton είπαν ότι δεν υπήρχε πέναλτι!»

Δηλώσεις πού μάλλον θα επιδεινώσουν τη δυσαρέσκεια των οπαδών της Liverpool για το αποτέλεσμα στο Brighton έκανε ο Jordan Henderson.

Ο αρχηγός των Κόκκινων μοιράστηκε με τον δημοσιογράφο του BBC Sport την άποψή του για το VAR τόσο γενικά, όσο και με αφορμή τις φάσεις πού καθόρισαν το αποτέλεσμα του αγώνα, ενώ ανέφερε και τι είπαν οι ίδιοι οι παίκτες των Γλάρων για τη φάση του 91′, όπου δόθηκε πέναλτι για κλωτσιά του Robertson στον Welbeck.

Ας δούμε όμως τα λόγια του Hendo.

Αρχικά αναφέρθηκε γενικά στο VAR, ενώ στη συνέχεια εξειδίκευσε για τη φάση του πέναλτι:

«Δε μπορώ να μιλήσω για αυτό (VAR), γιατί θα δημιουργήσω πρόβλημα στον εαυτό μου. Αν είναι offside, κάνεις αυτό με τις γραμμές (αναφέρεται στο control room του VAR, όπου εξετάζονται οι αμφισβητούμενες φάσεις) , οπότε μετά τι μπορείς να κάνεις;»

«Αυτό για μένα είναι μεγάλο πρόβλημα. Μιλάμε συνέχεια για συγκεκριμένα περιστατικά, και όχι για το ποδόσφαιρο. Προσωπικά θα προτιμούσα να παίζω χωρίς αυτό, ναι.»

«H τρίτη (φάση πού χρησιμοποιήθηκε το VAR), δεν ξέρω, δεν είναι πέναλτι. Μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι σφάλλω, όμως αν ρωτήσεις 4 ή 5 δικούς τους παίκτες, θα πουν το ίδιο πράγμα. Το είπαν καθώς έβγαιναν από το γήπεδο.»

«Νιώθεις σαν να υπήρξαν πολλές αποφάσεις εναντίον σου, όμως αυτή η απόφαση σήμερα για μένα είναι ακατανόητη.»

«Δε θέλω να μιλήσω για κανέναν άλλο, αλλά κατά τη γνώμη μου θα το έκανα (εννοεί μάλλον ότι δε μπορούσε να μην πει τη γνώμη του). Θέλω απλά να παίζω ποδόσφαιρο κανονικά.»

«Είδα τον Kevin De Bruyne σε μία συνέντευξη να λέει ότι έχουν αλλάξει τόσους πολλούς κανόνες, πού δεν ξέρουμε πια ποιοι είναι (οι νέοι). Αυτό για μένα είναι μεγάλο πρόβλημα.»

Εν συνεχεία έδωσε την άποψή του για το ματς και την απόδοση της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των τραυματισμών:

«Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν 1 ή 2 πράγματα στα οποία θα μπορούσαμε να βελτιωθούμε.»

«Ίσως έπρεπε να είχαμε πετύχει και το δεύτερο γκολ. Συνολικά, πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με την εμφάνισή μας.»

«Οι παίκτες άρχισαν (τη σεζόν) με ένα μήνα καθυστέρηση και παίζουν σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν αποτελούν σύμπτωση οι πολλοί τραυματισμοί.»

«Είναι σκληρό, αλλά δε νομίζω ότι πρόκειται να αλλάξει. Πρέπει απλά να συμβαδίσεις με αυτό. Είναι δύσκολο, πρέπει απλά να συνεχίσεις.»

«Είχαμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά έχουν και πολλές άλλες ομάδες. Πρέπει να το αντιμετωπίσεις όσο καλύτερα μπορείς. Μπορούμε να μιλάμε για αυτό τώρα και εκτός γηπέδου, όμως όταν περνάμε την άσπρη γραμμή δίνουμε τα πάντα.»

«Δυστυχώς, υπάρχουν περισσότεροι τραυματισμοί από το κανονικό.»

O Jordan Henderson στο AMEX.
O Jordan Henderson στο AMEX.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com