Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > VAR-εμένη ισοπαλία

VAR-εμένη ισοπαλία

Ισοπαλία στις καθυστερήσεις για Liverpool και Brighton στο AMEX. Οι Reds είχαν την νίκη στα χέρια τους μέχρι τις καθυστερήσεις, όταν οι Seagulls κέρδισαν πέναλτι και ισοφάρισαν σε 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Diogo Jota σκόραρε το μοναδικό τέρμα της Liverpool.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Takumi Minamino να αντικαθιστά τον Sadio Mane και με αμυντικό δίδυμο τους Fabinho και Phillips ξεκίνησαν στο AMEX κόντρα στην Brighton οι Reds. Οι πρωταθλητές είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στον αγώνα στο 3′ με τον Salah, ο οποίος κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά δεν βρήκε στόχο με το αριστερό του σουτ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες και έφτασαν κοντά στο γκολ με πλασέ του Connolly στο 10′. Οι Seagulls λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ στο 20′, όταν κέρδισαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Neco Williams στον Connolly, το οποίο όμως δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ ο Maupay, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Η Brighton απείλησε και με τον Trossard στο 33′ και ένα λεπτό αργότερα οι Reds βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τέρμα του Mo Salah μετά από εξαιρετική ασίστ του Firmino, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Αιγύπτιο, μετά από έλεγχο του VAR.

Β’ Ημίχρονο: Ο αρχηγός, Jordan Henderson αντικατέστησε με την έναρξη της επανάληψης τον Neco Williams και ως δεξιός back συνέχισε ο James Milner. Εύκολα μπλόκαρε ο Alisson την προσπάθεια του Welbeck στο 54′. Την λύση για τους πρωταθλητές έδωσε στο 60′ ο Diogo Jota με προσωπική ενέργεια και τελείωμα με το δεξί εντός περιοχής, για να γράψει το 0-1. Ένα τρίλεπτο μετά το γκολ της Liverpool, πέρασε στον αγώνα ο πρώην Κόκκινος, Adam Lallana αντί του Connolly. Στο 64′ αντικαταστάθηκε και ο Mohamed Salah από τον Sadio Mane, με τον Αιγύπτιο να μην είναι καθόλου χαρούμενος με την αλλαγή. Σε κόρνερ κατέληξε το σουτ του Firmino στο 69′, μετά από κόντρα. Οι τραυματισμοί συνεχίστηκαν και για τις δύο ομάδες, καθώς μετά από αναγκαστική αλλαγή του Maupay, η Brighton υποχρεώθηκε να κάνει το ίδιο με τον Adam Lallana, ενώ η Liverpool είδε τον James Milner να μην μπορεί να συνεχίσει, λόγω μυϊκού προβλήματος. Το φάουλ του March κατέληξε στην αγκαλιά του Alisson στο 74ο λεπτό, ενώ προηγουμένως είχε περάσει ο Curtis Jones αντί του Milner και αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας. Η Liverpool βρήκε δίχτυα και στο 84′ με κεφαλιά του Mane, αλλά είδε και αυτό της το τέρμα να ακυρώνεται ως οφσάιντ, μετά από έλεγχο του VAR. Ήταν πιο μπροστά ο επιθετικός των πρωταθλητών. Δεύτερο πέναλτι κέρδισε η γηπεδούχος ομάδα στις καθυστερήσεις του αγώνα για ανατροπή (!) του Welbeck από τον Robertson, το οποίο είδε στο monitor ο Attwell και έπειτα το έδωσε. Το μετέτρεψε σε γκολ ο Gross, στέλνοντας την μπάλα στην κέντρα της εστίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Brighton: Ryan, White, Webster, Dunk, Connolly (Lallana 63′ (Jahanbakhsh 71′)), Bissouma, Maupay (Trossard 26′), Gross, Welbeck, March, Veltman

Έμειναν στον πάγκο: Steele, Alzate, Burn, Molumby

Liverpool: Alisson, N. Williams (Henderson 45′), Fabinho, Phillips, Robertson, Milner (Jones 74′), Wijnaldum, Minamino, Salah (Mane 64′), Jota, Firmino

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, R. Williams, Tsimikas, Origi

Για τους Reds ακολουθεί την Τρίτη ο αγώνας με τον Ajax.

Ο Jota έβαλε μπροστά τους Reds αλλά δεν έφτασε.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com