Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Επιβάλλεται να αλλάξει ο προγραμματισμός των αγώνων!»

Trent: «Επιβάλλεται να αλλάξει ο προγραμματισμός των αγώνων!»

Όπως και ο Klopp, έτσι και ο Trent Alexander-Arnold μίλησε ανοιχτά για το θέμα του φετινού «συνωστισμού αγώνων» της Liverpool και των υπόλοιπων ομάδων.

O Klopp είχε αναφερθεί εκτεταμένα στον λανθασμένο (κατά τη γνώμη του) τρόπο με τον οποίο έχει στηθεί το πρόγραμμα των φετινών αγώνων της ομάδας μας (και όχι μόνο) για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των δύο μεγάλων καναλιών πού μεταδίδουν τηλεοπτικά την Premier League, με αφορμή το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Brighton μόλις 2,5 μέρες μετά τη λήξη του αγώνα με την Atalanta.

O Trent, ο οποίος ουσιαστικά είναι θύμα αυτής της ποδοσφαιρικής…εντατικοποίησης εργασίας, καθώς υπέστη μυϊκό τραυματισμό εναντίον της Manchester City συνεπεία του υπερφορτωμένου προγράμματος, παραχώρησε συνέντευξη στην Evening Standard, στην οποία αναφέρθηκε στο κακό πού κάνει στους παίκτες του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο αυτή η κατάσταση.

Πάμε να δούμε τα λόγια του πάνω στο θέμα:

«Όταν έχεις ένα τόσο στενό χρονικό περιθώριο για να αποθεραπευτείς (μετά από ένα παιχνίδι), κάνει τεράστια διαφορά.»

«Ακόμα και όταν βάσει προγράμματος έχεις αγώνα νωρίς (όπως σήμερα), πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς, να φύγεις νωρίς από το ξενοδοχείο ή από το σπίτι ώστε να πας στο γήπεδο – δεν υπάρχει αρκετός χρόνος!»

«Είναι δύσκολο να εξηγηθεί, μπορείς να το νιώσεις στα πόδια σου, αυτές οι έξτρα ώρες πού έχεις για να χαλαρώσεις και να μη βιάζεσαι το πρωί κάνουν μεγάλη διαφορά στο πως αποθεραπεύεσαι και πως νιώθεις πηγαίνοντας να δώσεις ένα παιχνίδι.»

Το δεξί full-back της ομάδας μας συνέχισε να μιλά ως εξής για το πρόγραμμα:

«Δεν είναι μόνο ότι αυτό το ημερολογιακό έτος είναι το πιο παράξενο πού ο καθένας έχει δει ποτέ στο ποδόσφαιρο ή του οποίου έχει υπάρξει μέρος, είναι επίσης το πιο έντονο πού δε βγάζει νόημα κιόλας!»

«Οι ώρες (διεξαγωγής) των παιχνιδιών, από την άποψη του πότε επιστρέφουν οι τελευταίοι διεθνείς, αψηφούν την κοινή λογική, πραγματικά. Οποιοσδήποτε έχει κοινή λογική θα παρατηρούσε ότι είναι κάτι πού δε μπορεί να συμβαίνει.»

Το τελευταίο θέμα για το οποίο μίλησε ο Arnold είχε θιχτεί και από τον Jurgen Klopp, ο οποίος είχε αναφέρει συγκεκριμένα το παράδειγμα του να ταξιδεύουν Τετάρτη βράδυ από Περού προς Αγγλία οι Βραζιλιάνοι παίκτες της ομάδας, και η Liverpool να έχει τον επόμενο αγώνα της Σάββατο μεσημέρι.

Ο Trent έκλεισε μιλώντας για το θέμα των μυϊκών τραυματισμών ως εξής:

«Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για αποθεραπεία, το σώμα σου δε μπορεί να αποθεραπευτεί τόσο γρήγορα.»

«Πηγαίνεις (στο επόμενο ματς) με τους μύες σου να μη βρίσκονται στο 100% τους, και έτσι τραυματίζεσαι. Κάτι πρέπει να αλλάξει.»

«Νομίζω ότι αυτά τα προβλήματα θα μπορούσαν να είχαν ήδη προβλεφθεί, ο καθένας θα μπορούσε να τα είχε δει να έρχονται. Κάτι δεν είναι σωστό. Αν γίνει κάτι σύντομα, είναι καλύτερα από το να μη γίνει τίποτα.»

O Trent Alexander-Arnold στο χορτάρι του Etihad, νικημένος από μυϊκό τραυματισμό.
O Trent Alexander-Arnold στο χορτάρι του Etihad, νικημένος από μυϊκό τραυματισμό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com