Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Brighton, Midtjylland, PL, Maradona και τραυματίες

Ο Klopp για Brighton, Midtjylland, PL, Maradona και τραυματίες

Στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Brighton μίλησε ο Jürgen Klopp και αναφέρθηκε στον αυριανό αντίπαλο, στην επιστροφή του Jordan Henderson, στην επιστροφή του κόσμου, στον αγώνα με την Midtjylland και στον Adam Lallana.

Η πρώτη ερώτηση που του έγινε αφορούσε την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα:

“ Περιμένουμε πραγματικά λίγα βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση, σε όλα τα μέρη της ζωής. Αυτά τα πράγματα με τις κατηγορίες είναι η καλύτερη ιδέα που έχουμε αυτή τη στιγμή. Γίνονται μερικές συζητήσεις για τα πλεονεκτήματα ορισμένων περιοχών, αλλά είναι απλά μικρά βήματα. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Είμαι χαρούμενος. ”

“ Δεν θεωρώ πως πρέπει να συζητάμε αν αποτελεί κάποιου είδους πλεονέκτημα. Ο κόσμος διανύει μια δύσκολη περίοδο και αυτό αποτελεί ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. ”

Για τον αγώνα με την Midtjylland που τελικά θα πραγματοποιηθεί στη Δανία:

“ Νομίζω πως οι κανονισμοί άλλαξαν όσο αφορά την Δανία. Θα παίξουμε όπου κι αν είναι. Το Ντόρτμουντ θα ήταν ένα μέρος που ξέρω, αλλά αποτελούσε μια σύμπτωση. Όσο δεν χρειάζεται να πετάξουμε για περισσότερη ώρα, είμαι καλά με οποιονδήποτε προορισμό. ”

Για την επιστροφή του Henderson:

“ Ο Henderson προπονήθηκε χθες και έκανε και μια ατομική προπόνηση. Οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται ακόμα στη φάση της αποθεραπείας τους. ”

“ Θα χρειαστούμε μερικές μέρες ακόμα μέχρι να μπορέσουμε να πάρουμε αποφάσεις (επιστροφής). Αν με ρωτήσετε για την ενδεκάδα, δεν θα μπορέσω να σας πω, γιατί θα περιμένω από το ιατρικό επιτελείο να με ενημερώσει. ”

Για τον αγώνα στο AMEX και την Brighton:

“ Είναι πολύ ξεχωριστό μέρος. Έχουμε συναντήσεις ανάλυσης μαζί τους και οι αναλυτές είναι ειλικρινείς. Μου λένε πως είναι δύσκολο, τα αποτελέσματα δεν φαίνονται [καλά] αλλά παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, παίζοντας πάντα με ξεκάθαρη ιδέα, στην οποία παραμένουν προσκολλημένοι. ” Ανέφερε ο Klopp.

“ Θα είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για την αμυντική δουλειά που θα πρέπει να κάνουμε. Κάνουν μεγάλο τον αγωνιστικό χώρο και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό. Είμαστε πάντα έτοιμοι, αλλά θα είμαστε ξανά. ”

Για τον Diogo Jota:

“ Ο Diogo προσαρμόστηκε πολύ καλά και αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Δεν μπορούμε να παίζουμε με την συνηθισμένη μας επιθετική τριάδα για όλη τη σεζόν. Είναι δύσκολο να βελτιωθούμε εκεί, αλλά ο Diogo έδειξε πως μπορεί να μας το προσφέρει αυτό. Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο. ”

Για την βαθμολογία της Premier League:

“ Υπάρχει πολύ μεγάλη ποιότητα στα ρόστερ των ομάδων. Έχει παιχτεί πολύ καλό ποδόσφαιρο ως τώρα. ”

“ Δεν αποτελεί έκπληξη η θέση της Tottenham και της Chelsea. Η Southampton επίσης είναι καλή, την Leicester την γνωρίζουμε. Αποτελεί ένα σημάδι πως οι ομάδες θα είναι κοντά στη βαθμολογία φέτος. Είναι μια ενδιαφέρουσα σεζόν με πολλές ευκαιρίες.”

Για τον Adam Lallana της Brighton:

“ Μας λείπει ακόμα, αλλά δεν είναι εύκολο γιατί όλοι έρχονται σε επαφή μαζί του. Όχι αυτήν την εβδομάδα τόσο πολύ, αλλά γενικά. Ένας φίλος για  για όλους μας. Δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει, δεν έχει πει σε κανέναν [μετά από τραυματισμό στη βουβωνική χώρα). Ξέρω ότι η φιλία μένει έξω από το παιχνίδι. ”

Για την ώρα έναρξης της αναμέτρησης:

“ Οι σκέψεις μου για αυτό είναι ξεκάθαρες. Δεν είναι η ώρα να το σκεφτώ τώρα. Πρέπει να προετοιμαστούμε. Φαίνεται ότι μέχρι το τέλος του έτους είναι μόνο εμείς θα παίζουμε Τετάρτη, Σάββατο. Ό, τι λέω δεν βοηθάει, οπότε σταματάω να μιλάω. Είναι χάσιμο χρόνου. ”

“ Το τελευταίο που θέλω είναι να κάνετε πρωτοσέλιδο, ότι τα παράτησα. Μιλάω με έναν γενικό τρόπο. Ένα γενικό πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή παίζουμε σε 25 ώρες και πρέπει να προετοιμάσω μια ομάδα. Τετάρτη και έπειτα Σάββατο στις 12.30, πρέπει να ρωτήσετε άλλους ανθρώπους γιατί το κάνουν αυτό. Δεν έχω την απάντηση. ” Τόνισε ο Klopp.

Για τον Diego Maradona:

“ Ο καλύτερος όσο ζω. Ίσως, όχι τώρα που έχω δει τον Messi και τον Cristiano. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, όμως ήταν ο ξεχωριστός παίκτης. Η ζωή του δείχνει πόσο ωραίο είναι να είσαι παίκτης παγκόσμιας κλάσης και ταυτόχρονα πόσο δύσκολο είναι. Ήταν μια εντυπωσιακή φιγούρα. ”

“ Τον συνάντησα κάποτε που για έναν παίκτη του επιπέδου μου ήταν σαν να συναντήσω τον Πάπα. Μπορείτε να δείτε αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο. Εάν του δείχναμε τον σεβασμό που του αξίζει ενώ ζούσε αντί για selfies, θα μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε. ”

Ο Klopp ρωτήθηκε και για την κατάσταση του Thiago, αλλά δεν έδωσε κάποια απάντηση.

Επιστρέφει ο Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com