Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ώρα για τον Origi να φύγει αν θέλει να παίξει στο Euro»

«Ώρα για τον Origi να φύγει αν θέλει να παίξει στο Euro»

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν μετά την επιστροφή του από τον δανεισμό στη Wolfsburg, τα μάτια μας έχουν δει για ελάχιστα λεπτά τον Divock Origi μέχρι τώρα.

Στην Premier League έχει περάσει μόνο μία φορά σαν αλλαγή, στο παιχνίδι με τη Leicester, και αυτό για ένα λεπτό, ενώ παρόλο πού ήταν βασικός στον αγώνα εναντίον της Atalanta, δε μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα για τον cult legend της Liverpool, δημοσίευμα του Sport Witness μας παραπέμπει σε άλλο δημοσίευμα, αυτή τη φορά του site Sport/Foot Magazine, σε άρθρο του οποίου εκφράζεται ο ισχυρισμός ότι ο Divock έχει μία εξαιρετική ευκαιρία να φύγει από τη Liverpool τον Ιανουάριο, προκειμένου να πάρει λεπτά στα πόδια του και να αυξήσει τις πιθανότητες συμπερίληψής του στην αποστολή της εθνικής Βελγίου για το επερχόμενο Euro.

Στο τέλος, το ίδιο άρθρο κάνει λόγο για το (φημολογούμενο) ενδιαφέρον πού είχε δείξει η Club Brugge το καλοκαίρι για τον παίκτη, αναφέροντας ότι ενδέχεται να επανέλθει το χειμώνα.

Ο Divock Origi πετυχαίνει το γκολ του στον αγώνα κυπέλλου με τη Lincoln, το μοναδικό του κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.
Ο Divock Origi πετυχαίνει το γκολ του στον αγώνα κυπέλλου με τη Lincoln, το μοναδικό του κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com