Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Potter: «Διαθέτει παίκτες παγκόσμιας κλάσης η Liverpool»

Potter: «Διαθέτει παίκτες παγκόσμιας κλάσης η Liverpool»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο τεχνικός της Brighton, Graham Potter για την Liverpool, για ακόμη μια φορά, αναφέροντας πως η ομάδα του Jürgen Klopp διαθέτει παίκτες παγκοσμίου κλάσεως, παρά το γεγονός πως έχει χτυπηθεί από τραυματισμούς.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην συνέντευξη τύπου:

“ Πρέπει να παίξουμε καλά. Αντιμετωπίζουν ορισμένα προβλήματα, αλλά διαθέτουν επίσης και λύσεις. ”

“ Διαθέτουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι και έτοιμοι να αντιδράσουν (για την ήττα από την Atalanta) και να χτίσουν πάνω στην υπέροχη, κατά τη γνώμη μου εμφάνιση που πραγματοποίησαν στον αγώνα με την Leicester. ”

“ Είναι οι πρωταθλητές της Premier League, ήταν οι πρωταθλητές Ευρώπης και είναι μια απίστευτη ομάδα με έναν απίστευτο προπονητή. Ο σεβασμός μου για εκείνους είναι τεράστιος. Όποτε τους αντιμετωπίζεις, γνωρίζεις πως έχεις να περάσεις ένα τεράστιο τεστ. ”

Κλήθηκε να σχολιάσει τα παράπονα του Klopp αναφορικά με το πρόγραμμα της Premier League:

“ Καταλαβαίνω γιατί γίνονται τα παράπονα. Καταλαβαίνω επίσης την πλευρά της τηλεόρασης και των δικαιωμάτων. Οι περισσότερες από τις μεγάλες ομάδες έχουν να αντιμετωπίσουν προκλήσεις με την Ευρώπη. ”

“ Γι’ αυτό εγώ ψήφισα υπέρ των πέντε αλλαγών στην αρχή της σεζόν. Δεν διορθώνει απαραίτητα το πρόβλημα, αλλά μπορεί να βοηθήσει. Δυστυχώς η συγκεκριμένη πρόταση δεν έγινε αποδεκτή. ” Είπε ο Potter.

“ Ιστορικά και παραδοσιακά σε αυτό το πρωτάθλημα, έχουμε συνηθίσει να παίζουμε Σάββατο, Τετάρτη, Σάββατο, Τρίτη και Σάββατο. Είναι μια από τις προκλήσεις που έχει το ποδόσφαιρο εδώ. ”

“ Το παράπονο του Jürgen το καταλαβαίνω, γιατί είναι ακραίο να παίζεις στις 12:30, όταν έχεις παίξει στις 20:00 την Τετάρτη. Οπότε ναι, το καταλαβαίνω. ”

Να περάσουν από το Amex θέλουν οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com