Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 25/11/2001 Τελευταίο παιχνίδι για Fowler στην 1η θητεία (vid)

Σαν σήμερα: 25/11/2001 Τελευταίο παιχνίδι για Fowler στην 1η θητεία (vid)

Την τελευταία του εμφάνιση στην 1η του θητεία στους Reds θα πραγματοποιούσε σαν σήμερα ο «God» Robbie Fowler, σε παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Sunderland στο Anfield.

Οι Κόκκινοι τα βρήκαν σκούρα απέναντι στις Μαυρόγατες, παρ’ όλα αυτά προηγήθηκαν στο 22′ από κεφαλιά του Emile Heskey σε εκτέλεση φάουλ του Danny Murphy. Το παιχνίδι δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο, όταν στο 44′ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Didi Hamann.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Gerard Houllier αντικατέστησε τον «God» Robbie Fowler στο ημίχρονο και πέρασε στην θέση του τον Gary McAllister, στοχεύοντας να ελέγξει τις ισορροπίες στο κέντρο και να διασφαλίσει τη νίκη, κάτι που πέτυχαν στο τέλος οι Reds.

Μ ε την αντικατάσταση του «God» και την αιφνιδιαστική του μετεγγραφή στην Leeds Utd τέσσερις μέρες αργότερα, ο Robbie Fowler δεν είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους Red fans, κάτι που ανέφερε στην συνέντευξη του όταν όταν τον έφερε πίσω Anfield ο Rafa Benitez το 2006.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το μεσημέρι Κυριακής παρακολούθησαν 45.537 θεατές και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» Steve Bennett.

Στο 5′:45″ του παρακάτω video, μπορείτε να δείτε το γκολ του Emile Heskey:

Σαν σήμερα: 25/11/2001 Τελευταίο παιχνίδι για Fowler στην 1η θητεία
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com