Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με μπαλάρα «διέγραψε» τις απουσίες η Liverpool!

Με μπαλάρα «διέγραψε» τις απουσίες η Liverpool!

Γράφει ο Μανώλης Φραντζεσκάκης, φίλος του site μας και της σελίδας μας στο facebook

Liverpool – Leicester City 3-0!!! Σημαντικότατη νίκη, που συνοδεύτηκε από μια σπουδαία εμφάνιση. Το μέταλλο, η βαριά φανέλα, ο τεράστιος ΚΛΟΠ και ποδοσφαιριστές που ξέρουν σε ποια ομάδα έχουν την τιμή να αγωνίζονται, διέγραψαν τις απουσίες και »κατάπιαν” την ΛΕΣΤΕΡ, μια κατά κοινή ομολογία, σπουδαία ομάδα..

 

Για να κατανοηθεί πλήρως η σημασία των απουσιών παρουσιάζω μια 11αδα που θα μπορούσε άνετα να ξεκινήσει στον χθεσινό αγώνα. ΑΛΙΣΟΝ-(ΤΡΕΝΤ)-ΡΟΜΠΕΡΣΟΝ-(VVD)-(ΓΚΟΜΕΖ)-(ΧΕΝΤΟ)-(ΤΙΑΓΚΟ)-(ΟΧ)-(ΣΑΛΑΧ) -ΜΑΝΕ -(ΣΑΚΙΡΙ).(Σε παρένθεση οι απουσίες).

Παρά λοιπόν τις δυσκολίες που δημιούργησαν στις επιλογές του ΚΛΟΠ, ο Γερμανός παρουσίασε ένα σύνολο που εντυπωσίασε. Έπαιξε “μπαλάρα”. Για μένα »ουδείς υστερήσας”. Με άριστα το 10 όλοι κυμάνθηκαν από 8-10!!!

Δεν είναι μόνο τα 3 γκολ,που άνετα θα μπορούσαν να είναι 6 (3 δοκάρια), αλλά ότι απέναντι σε μια ομάδα που »μοιράζει” 4αρες και 5αρες(ΣΙΤΙ) ουσιαστικά η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ δεν κινδύνευσε και άνετα κράτησε ανέπαφη την εστία της και πλέον είναι πρώτη με συγκάτοικο την ΤΟΤΕΝΑΜ. Μάλιστα αυτό συμβαίνει με την ομάδα να έχει βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα 9 αγώνων από τους οποίους οι 5 μπορούν να χαρακτηριστούν ντέρμπι!!! Δηλαδή με ΤΣΕΛΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ-ΣΙΤΙ εκτός και ΑΡΣΕΝΑΛ-ΛΕΣΤΕΡ εντός.

 

Παρόμοιας δυσκολίας πρόγραμμα καμία από τις ομάδες που μπορούν να θεωρηθούν ανταγωνιστικές στην υπόθεση τίτλου δεν »έβγαλε» κατά την άποψη μου η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, εκτός των άλλων έστειλε χθες και ηχηρό
μήνυμα τίτλου. Ποια ομάδα θα μπορούσε να το αμφισβητήσει?

 

Ας ξεκινήσω από την» συγκάτοικο» μας ΤΟΤΕΝΑΜ.. Ομάδα με ομοιογένεια, έμπειρο προπονητή και σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Δεν έχει όμως το απαιτούμενο βάθος να αντέξει στο μαραθώνιο της PL. Φανταστείτε την να έχει απουσίες, όχι του μεγέθους της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, αλλά να τις λείψουν για 3-4 αγωνιστικές ο ΚΕΙΝ και ο ΣΟΝ. Συνεπώς την θεωρώ ως ισχυρή υποψηφιότητα για 4αδα όχι όμως για τίτλο.

 

ΣΙΤΙ.. είναι ήδη 8 βαθμούς πίσω και δεν δείχνει ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο. Στηρίζεται κυρίως στον ΝΤΕΜΠΡΟΙΝΕ και αν συμβεί να τις λείψει και αυτός θα έχει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα. ΣΙΧΑΜΑΜΑΝUN απλά δεν »παίζει”, ΑΡΣΕΝΑΛ απογοήτευση.

 

Άφησα για το τέλος την ΤΣΕΛΣΙ. Την ομάδα που θεωρώ ότι είναι η πιο επικίνδυνη αντίπαλος μας στην υπόθεση τίτλος. Αφού στις 9 πρώτες αγωνιστικές κατόρθωσε ,παρά τα φυσιολογικά προβλήματα ανομοιογένειας, να είναι κοντά στην κορυφή και με δεδομένο ότι αυτά με την πάροδο του χρόνου θα λιγοστεύουν καθώς έχει και το απαραίτητο βάθος στο ρόστερ της ,είναι αν μη τι άλλο υπολογίσιμη.

 

Κλείνοντας θα επαναλάβω αυτό που είχα τονίσει στο ξεκίνημα της PL. Δηλαδή αν η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ τέλος ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ κατορθώσει να είναι στην κορυφή τότε θα είναι το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο. Αυτό το υποστήριξα και το υποστηρίζω βασισμένος στο πρόγραμμα της ομάδας μας από την μια και των ανταγωνιστών από την άλλη. Ε, αφού είμαστε κορυφή πάμε φουλ για το 20ο!!!

Με μπαλάρα «διέγραψε» τις απουσίες η Liverpool!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com