Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Την Πέμπτη μαθαίνει η Liverpool αν θα έχει κόσμο με την Wolves

Την Πέμπτη μαθαίνει η Liverpool αν θα έχει κόσμο με την Wolves

Την απόφαση να επιστρέψει ο κόσμος στα Αγγλικά γήπεδα πήρε η Βρετανική Κυβέρνηση και για την ώρα ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει με την Liverpool και το Anfield.

Πριν το lockdown το Liverpool βρισκόταν στην τρίτη κατηγορία, αλλά δεν ξέρουμε αν θα παραμείνει σε αυτήν, όταν γίνουν οι ανακοινώσεις την Πέμπτη από την Downing Street για τις νέες κατηγορίες των περιοχών του Νησιού, ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα της κάθε περιοχής και τον αριθμό κρουσμάτων.

Για την ώρα στην κατηγορία 1 βρίσκονται μόνο τα γήπεδα των Brighton και Southampton και αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή, μόνο αυτές οι δύο ομάδες θα μπορέσουν να φιλοξενήσουν 4.000 φιλάθλους στο γήπεδο τους από τις 2 Δεκεμβρίου και έπειτα.

Τα επιδημιολογικά στοιχεία στην πόλη του Liverpool σαφώς και έχουν βελτιωθεί, σε σχέση με τις αρχές Νοεμβρίου, αλλά δεν γίνεται να πούμε με σιγουριά, αν θα μπορέσει να περάσει στην κατηγορία 2, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει ο κόσμος στο Anfield.

Τα δεδομένα για τους Reds είναι δύο αναφορικά με τον αγώνα της 5ης Δεκεμβρίου με την Wolves και τους επόμενους. Είτε δεν θα επιστρέψει ο κόσμος και οι κερκίδες του Anfield θα παραμείνουν κενές, είτε η ομάδα του Klopp θα αντιμετωπίσει εκείνη του Nuno Espirito Santo με 2.000 οπαδούς στο πλευρό της.

Δεδομένο είναι πως θα υπάρχουν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των οπαδών, ενώ κατά πάσα πιθανότητα η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική.

Αναμονή στην Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com