Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Είχαμε εξαιρετική επικοινωνία με τα παιδιά στην άμυνα»

Fabinho: «Είχαμε εξαιρετική επικοινωνία με τα παιδιά στην άμυνα»

Τον ρόλο του ως κεντρικός αμυντικός -έστω και κατά συνθήκη- έπαιξε πολύ καλά για άλλη μία φορά ο Fabinho στη νίκη της Liverpool επί της Leicester.

Μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας μας εναντίον των Foxes, ο Βραζιλιάνος μίλησε για τη συνεργασία του με τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια του ματς, την απόδοσή του, και το νέο ρεκόρ πού έσπασε η ομάδα, η οποία έφτασε στα 64 σερί εντός έδρας παιχνίδια αήττητη στην Premier League.

Πάμε να δούμε τι δήλωσε ο Fab στο site των Reds:

«(όταν παίζω σαν) Κεντρικός αμυντικός, προσπαθώ πάντα να έχω καλή επικοινωνία με τους συμπαίκτες μου – με τον Joel, με τον Robbo, τους παίκτες γύρω μου. Με βοηθούν πολύ.»

«Ξέραμε ότι αγωνιζόμασταν εναντίον μίας πολύ καλής ομάδας και ενός πολύ επικίνδυνου επιθετικού (Jamie Vardy), όμως η επικοινωνία πού είχαμε ήταν επίσης πολύ σημαντική για αυτό (για την αναχαίτιση του Vardy)

«Ξέρω ότι σε αυτή τη θέση πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος σε κάθε λεπτό του παιχνιδιού, και είμαι χαρούμενος πού δε δεχτήκαμε γκολ.»

«Είμαι επίσης χαρούμενος πού επέστρεψα, πού έπαιξα 90 λεπτά και πού κερδίσαμε με 3-0. Νιώθω καλά, δεν έχω προβλήματα. Είμαι χαρούμενος γιατί επέστρεψα και έπαιξα σε όλο το παιχνίδι.»

Για το γεγονός ότι η ομάδα μας πήρε αυτή την πεντακάθαρη νίκη παρά τις πολλές απουσίες, απέναντι σε μία ομάδα πού τα πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν:

«Ξέραμε ότι είχαμε τραυματισμένους κάποιους πολύ σημαντικούς παίκτες, όμως όλοι είναι έτοιμοι να παίξουν και να δώσουν το 100% τους μέσα στο γήπεδο.»

«Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό. Αμυντικά, κρατήσαμε το clean sheet (το ‘καθαρό φύλλο αγώνα’, η έκφραση με την οποία οι Βρετανοί εννοούν το μηδέν στην άμυνα) – πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μας. Επιθετικά, απλά προσπαθήσαμε να κινήσουμε γρήγορα τη μπάλα. Ξέραμε τον τρόπο με τον οποίο παίζει η Leicester, οπότε απλά προσπαθήσαμε να κινήσουμε τη μπάλα, να δημιουργήσουμε χώρο.»

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, και το 3-0 είναι αρκετά δίκαιο για τις (ευκαιρίες μας)

Τέλος, τα λόγια του Fabinho για τις εκπληκτικές εντός έδρας επιδόσεις της ομάδας ήταν τα εξής:

«Είναι απλά απίστευτο. Είμαι χαρούμενος πού είμαι μέρος αυτής της ομάδας, μέρος αυτής της ιστορίας.»

«Πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε αυτή τη νοοτροπία, να προσπαθούμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι, γιατί ξέρουμε τις αρετές μας. Ξέρουμε ότι εδώ στο Anfield πρέπει πάντα να παίζουμε για να κερδίσουμε. Είμαι χαρούμενος πού είμαι μέρος και αυτής της ιστορίας.»

Fabinho και Alisson εμψυχώνουν ο ένας τον άλλο πριν την έναρξη του αγώνα με τη Leicester.
Fabinho και Alisson εμψυχώνουν ο ένας τον άλλο πριν την έναρξη του αγώνα με τη Leicester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com