Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: «Κέρδισε η καλύτερη ομάδα»

Rodgers: «Κέρδισε η καλύτερη ομάδα»

Ειλικρινής ήταν στις δηλώσεις του μετά τον χθεσινό αγώνα ο προπονητής της Leicester, Brendan Rodgers τονίζοντας πως η Liverpool ήταν η καλύτερη ομάδα και άξιζε την νίκη.

Ο άλλοτε τεχνικός των Reds δήλωσε στο Sky Sports για το 3-0 της Liverpool επί της Leicester:

“ Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν παθητικοί και καλύπταμε τα κενά, αλλά δεν κάναμε σωστές επαφές με την μπάλα και δεχθήκαμε φτηνά γκολ. ”

“ Είχαμε μια καλή ευκαιρία σε αντεπίθεση με τον Harvey Barnes, αλλά συνολικά όταν είσαι παθητικός, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Επίσης δεν ήμασταν αρκετά επιθετικοί. ”

“ Το δεύτερο ημίχρονο ήταν λίγο καλύτερο για εμάς, ήμασταν λίγο πιο επιθετικοί στην πίεση μας και αυτό μας επέτρεψε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Η Liverpool ήταν η καλύτερη ομάδα και άξιζε την νίκη. Τα παιδιά δεν επέστρεψαν με την ίδια συνοχή από τις εθνικές τους ομάδες. ” Είπε ο Rodgers.

“ Πρέπει να πηγαίνεις πάνω στην μπάλα, έχει να κάνει με την νοοτροπία σου. Ήμασταν εντάξει με το πρώτο ημίχρονο που είχαν την μπάλα στο δικό μας μισό, αλλά όσο αφορά την οργάνωση μας, δεν ήμασταν όσο επιθετικοί θα έπρεπε. ”

“ Σε αντίθεση με τον περσινό αγώνα που χάσαμε εντός έδρας, αυτόν που μπορούμε εύκολα να τον αναλύσουμε και να προχωρήσουμε μπροστά. ”

Milner, Firmino και Jota μετά το γκολ του Bobby.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com