Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Όλοι μας χαρήκαμε για το γκολ του Bobby»

Milner: «Όλοι μας χαρήκαμε για το γκολ του Bobby»

Milner και Firmino.

Ο James Milner, όπως συνήθως κάνει με όλα τα καθήκοντα πού του ανατίθενται, τα έβγαλε άριστα πέρα στη θέση του δεξιού back εναντίον της Leicester.

Μετά και από αυτή τη θετική του εμφάνιση παραχώρησε δηλώσεις στο Sky Sports, στις οποίες μίλησε για τον Bobby Firmino, τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα αντιμετώπισε το παιχνίδι, για το ρόλο πού του ανατέθηκε, καθώς και για τη συνέχιση του αήττητου του Anfield στην Premier League, το οποίο πλέον υπερβαίνει τα 3,5 χρόνια.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

  • Για το πόσο καλή ήταν η χθεσινή εμφάνιση απέναντι σε έναν πάντα επικίνδυνο αντίπαλο, δεδομένων και των απουσιών:

«Ναι, έτσι νομίζω (ότι ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση). Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, το δεύτερο δεν ήταν εξίσου καλό, καθώς τους αφήσαμε λίγο περισσότερο μέσα στο παιχνίδι. Τα παιδιά έχουν πολλά χιλιόμετρα στα πόδια τους, με τις εθνικές ομάδες και όλα αυτά. Νομίζω ότι κρατήσαμε πολύ καλά τη μπάλα, και σε μερικές περιπτώσεις διευκολύναμε τα παιδιά όταν χρειάστηκε (σ.σ. εννοεί ότι οι παίκτες πού δεν είχαν υποχρεώσεις εθνικών ομάδων και είχαν λιγότερο κουρασμένα πόδια κράτησαν παραπάνω μπάλα για να διευκολύνουν τους διεθνείς). Βρήκαμε το δεύτερο γκολ, ενώ μπορούσαμε να είμαστε ακόμα πιο εξαιρετικοί. Ο Bobby δεν ξέρω τι έκανε, αλλά ήταν ο πιο άτυχος άνθρωπος στον κόσμο στα πρώτα 80 λεπτά. Όμως άξιζε το γκολ του, ήταν θαυμάσιος απόψε και τόσο άτυχος. Νομίζω ότι ήταν μία εξαιρετική εμφάνιση.»

  • Για το αν πράγματι η ομάδα χάρηκε με το γκολ του Firmino, όπως φάνηκε μετά την επίτευξή του:

«Ναι, μόλις του είπα ότι θα ήμουν πιο θυμωμένος από εκείνον στη θέση του. Ήταν μία από εκείνες τις νύχτες όπου ήταν εξαιρετικός και απλά δε μπόρεσε να πετύχει το γκολ του. Οπότε είμαι ευχαριστημένος πού το πέτυχε, το άξιζε ολοκληρωτικά, και νομίζω ότι ήταν θαυμάσιος. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα παιδιά της μπροστινής και της πίσω γραμμής.»

  • Για τον εαυτό του και το ρόλο του ως δεξί back, καθώς και για το γεγονός ότι ο Brendan Rodgers φάνηκε να τον είχε σημαδέψει, έχοντας δώσει οδηγία στους παίκτες του να παίζουν από την πλευρά του:

«Ναι, ίσως ναι, και εγώ το ίδιο θα έκανα! Ξέρεις, κάνεις τη δουλειά πού μπορείς. Ο Neco μπήκε στο παιχνίδι, τα πήγε πολύ καλά στη δεξιά πλευρά, ενώ είχε μερικές πολύ καλές μονομαχίες και μία πολύ καλή συνεισφορά. Είμαστε ευλογημένοι πού έχουμε ένα εξαιρετικό σύνολο παικτών, όλοι ωθούν όλους, οι παίκτες κάνουν ο, τι τους ζητείται και κάνουν εξαιρετική δουλειά. Γι’ αυτό είμαστε τυχεροί πού έχουμε αυτό το εξαιρετικό ρόστερ.»

  • Τέλος, για το αν η συνέχιση του αήττητου της ομάδας στο Anfield ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο την αύρα πού υπάρχει γύρω από την ομάδα όταν δέχεται ‘επισκέψεις’, ο James Milner είχε να πει τα εξής:

«Ναι, δεν ήταν ποτέ εύκολο μέρος για τους φιλοξενούμενους – αυτό το ξέρω από παλιότερα στην καριέρα μου, όταν ερχόμουν σαν αντίπαλος. Προφανώς μας λείπουν οι οπαδοί αυτή τη στιγμή, όμως δείχνει επίσης την ένταση πού μπορούμε να δείξουμε σαν ομάδα, υπάρχει αυτή η φωτιά και η ενέργεια από μας. Ξέρουμε ότι οι οπαδοί πάντα μας στηρίζουν, ξέρουμε ότι μας παρακολουθούν, όμως δεν είναι το ίδιο όταν δεν έχεις αυτή τη βοή (τον θόρυβο στις κερκίδες). Οπότε θεωρώ εντυπωσιακό το ότι συνεχίσαμε αυτή μας την πορεία χωρίς τους οπαδούς. Μακάρι να το συνεχίσουμε μέχρι να επιστρέψουν, και να μας δώσουν ξανά αυτό το επιπλέον πλεονέκτημα.»

Milner, Firmino και Jota μετά το γκολ του Bobby.
Milner και Firmino μετά το γκολ του Bobby.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com