Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Klopp για την κατάσταση των Salah, Keita και Shaqiri

O Klopp για την κατάσταση των Salah, Keita και Shaqiri

Για πολλοστή (έχουμε χάσει το μέτρημα πια) φορά, ο Jurgen Klopp στερήθηκε τις υπηρεσίες των Keita (μερικώς) και Shaqiri εναντίον της Leicester.

O Shaq, τον οποίο όλοι περιμέναμε να δούμε τουλάχιστον στην αποστολή, έμεινε τελικά εκτός, με τον Γερμανό να εξηγεί το λόγο μετά τη νίκη επί των Foxes.

O Keita αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ο Mo Salah ως γνωστόν είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Πάμε να δούμε τι είπε ο coach για τους τρεις παίκτες:

  • Για τον Keita: «Ένιωσε έναν πόνο στον ιγνυακό του τένοντα (hamstring) και δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει, αλλιώς θα είχε μείνει στο γήπεδο.»

 

  • Για τον Shaqiri: «O Shaq, σύμφωνα με όσα ξέρω, είχε έναν τραυματισμό με την εθνική του ομάδα, τον οποίο δεν αντιλήφθηκε. Τώρα προπονήθηκε μαζί μας, του δώσαμε μία μέρα ρεπό και μετά επέστρεψε και πήρε μέρος στην προπόνηση, όμως δεν ενεπλάκη πλήρως σε αυτή. Συμμετείχε λίγο, και μετά ένιωσε μία μικρή ενόχληση. Μετά κάναμε ένα γρήγορο scan και διαπιστώσαμε ότι είχε έναν τραυματισμό εδώ και 5 ή 6 μέρες.»

«Κανείς δεν το ήξερε αυτό, ούτε ο ίδιος ο Shaq, όμως έτσι έχουν τα πράγματα μερικές φορές και εν τέλει δεν ήταν δυνατό να εμπλακεί στο σημερινό παιχνίδι.»

  • Για τον Salah: «Ναι, άκουσα ότι το τεστ του ήταν αρνητικό σήμερα (σ.σ. χθες). Νομίζω ότι από τώρα τα πράγματα είναι κανονικά με το τεστ του. Αύριο έχουμε τα τεστ της UEFA για το Champions League, και είμαι σίγουρος ότι θα είναι εκεί.»

«Μπορεί να προπονηθεί μαζί μας αύριο (σ.σ. σήμερα). Θα κάνει δύο τεστ τις επόμενες δύο μέρες, οπότε ναι, θα του γίνει τεστ, όπως και σε όλους μας.»

O Naby Keita αποχωρεί τραυματίας από το χορτάρι του Anfield.
O Naby Keita αποχωρεί τραυματίας από το χορτάρι του Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com