Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Όλα ήταν τέλεια εκτός από τον τραυματισμό του Keita»

Klopp: «Όλα ήταν τέλεια εκτός από τον τραυματισμό του Keita»

Για την χθεσινοβραδινή επικράτηση με σκορ 3-0 επί της Leicester μίλησε ο Jürgen Klopp, τονίζοντας πως όλα πήγαν τέλεια για την ομάδα του, εκτός από τον τραυματισμό του Naby Keita.

Ο Γερμανός ξεκίνησε με το σχόλιο του για την αναμέτρηση:

“ Όλα ήταν τέλεια μέχρι να φύγει από το γήπεδο ο Naby Keita. Ήμασταν πραγματικά πολύ καλοί από το πρώτο δευτερόλεπτο και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Παίζαμε στα σωστά σημεία του γηπέδου. Πολλά από τα πράγματα που είδα ήταν πολύ καλά. Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση. ”

Για τον Bobby Firmino πρόσθεσε:

“ Πλέον κατέχει ένα νέο ρεκόρ! Έχει το πιο κοντινό στην goalline technology γκολ. Μπορείτε να δείτε στα πρόσωπα των παικτών πόσα σήμαινε για εκείνους το γκολ του. ”

Για τον Jota:

“ Δεν θα μπορούσε να σκοράρει χωρίς την καταπληκτική σέντρα του Robertson. Κάναμε τόσες πολλές πάσες στην συγκεκριμένη φάση. ”

“ Ήταν μια εντυπωσιακή κίνηση και είναι ένας καλός παίκτης. Αυτός είναι και ο λόγος που τον αποκτήσαμε. ”

Για το νέο ρεκόρ που έκανε η ομάδα με αήττητο 64 αγώνων στο Anfield:

“ Ελπίζω να υπάρξει μια στιγμή που θα κοιτάζω αυτό το ρεκόρ με έναν αριθμό μεγαλύτερο από το 64. Είναι δύσκολο να καταφέρεις κάτι σαν αυτό. Σκεφτείτε πόσο κλειστά ήταν ορισμένα παιχνίδια. Απολαμβάνουμε πραγματικά να παίζουμε εδώ. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Είναι το σπίτι μας, ακόμη και όταν δεν είναι ο κόσμος εδώ. Δεν φαίνεται σωστό, αλλά τώρα έτσι πρέπει να γίνει. Τα παιδιά είναι καταπληκτικά και αυτός είναι ο λόγος που κάναμε το ρεκόρ. ”

“ Είναι δύσκολο να κάνεις ρεκόρ με αυτόν τον σύλλογο, γιατί οι πατεράδες/παππούδες μας ήταν εξίσου καλοί. ”

Επιβεβαίωσε πως ο Mo Salah είναι πλέον αρνητικός στον κορονοϊό:

“ Ναι, ήταν αρνητικός στο σημερινό του τεστ από ότι άκουσα. Αυτό είναι το φυσιολογικό με τα τεστ. Θα προπονηθεί με εμάς αύριο. Αυτό θα γίνει. ”

“ Δεν ξέρω τι θα γίνει με το δεύτερο τεστ που θέλει η Premier League. ”

Για τον Keita που τραυματίστηκε:

“ Ελάτε τώρα, πως μπορώ να ξέρω τι έχει; Είναι μυϊκός ο τραυματισμός. ”

“ Αν συνεχίσουμε να παίζουμε Κυριακή και έπειτα Σάββατο στις 12:30, δεν είμαι σίγουρος αν θα έχουμε 11 παίκτες στο τέλος της σεζόν. Το ξέρω ότι δεν σας νοιάζει, αλλά αυτό είναι το πρόβλημα. ”

“ Όλοι μου λένε είναι δύσκολο εδώ και είναι δύσκολο εκεί. Δύσκολο είναι για τους παίκτες. Όλα τα υπόλοιπα είναι μια απόφαση σε ένα γραφείο. ”

“ Σταματήστε να μιλάτε και πάρτε αποφάσεις. Αν κάποιος μου ξαναπεί για συμβόλαια, θα τρελαθώ. Αυτά τα συμβόλαια δεν φτιάχτηκαν για την σεζόν του κορονοϊού. Όλα έχουν αλλάξει, όλος ο κόσμος έχει αλλάξει! ” Τόνισε ο Klopp.

“ Πρέπει να γίνει (5 αλλαγές) για τους παίκτες. Για τους Άγγλους παίκτες που θα πάνε το καλοκαίρι στο EURO. Δεν αφορά μόνο την Liverpool. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες. ”

Για το πρόβλημα του Shaqiri:

“ Ο Shaq αποκόμισε έναν μυϊκό τραυματισμό με την εθνική ομάδα, τον οποίο αρχικά δεν κατάλαβε. Του δώσαμε μια ημέρα ξεκούρασης, επέστρεψε αλλά δεν ήταν απόλυτα έτοιμος. Ένιωσε ενοχλήσεις και έκανε εξετάσεις. Ήταν ένας τραυματισμός που έγινε από 6 ημέρες, όχι κάτι καινούριο. ”

Μεγάλη νίκη για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com