Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην κορυφή με τριάρα!

Στην κορυφή με τριάρα!

Πρώτη και καλύτερη η Liverpool! Οι Reds ήταν ανώτεροι, διέλυσαν με 3-0 τους Foxes στο Anfield και έστειλαν ένα μήνυμα προς όλους τους διεκδικητές του τίτλου!

Για την ομάδα του Klopp που έγραψε ιστορία με το αήττητο των 64 αγώνων στο Anfield, βρήκαν δίχτυα οι Jota και Firmino, ενώ το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Evans.

Πρώτο φετινό εντός έδρας clean sheet για την Liverpool, που μοιράζεται την πρώτη θέση μαζί με την Tottenham.
Α’ Ημίχρονο: Με τον Fabinho να επιστρέφει από τον τραυματισμό του, τον James Milner να ξεκινά στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Curtis Jones να επανέρχεται στο αρχικό σχήμα παρατάχθηκαν κόντρα στην Leicester οι Reds. Οι πρωταθλητές είχαν το πρώτο σουτ του αγώνα με τον Naby Keita μόλις στο 2′ και την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Mane λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Η Liverpool απείλησε και με τον Curtis Jones στο 9′, ενώ το σουτ του Jota 4 λεπτά αργότερα αποκρούστηκε από τον Schmeichel, με τον Δανό να μπλοκάρει σταθερά και το σουτ του Keita στο 16′. Οι Reds ήταν πολύ καλύτεροι από τους Foxes στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης και στο 21′ πήραν αυτό που άξιζαν, καθώς άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Evans! Ο στόπερ της ομάδας του Rodgers αντί να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Milner. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 22′ με πλασέ του Harvey Barnes. Η ομάδα του Klopp έχασε καλή ευκαιρία και στο 27′ με κεφαλιά του Joel Matip. Κοντά στο 2-0 έφτασαν οι Reds στο 32′ ξανά με κεφαλιά του Καμερουνέζου, με την προσπάθεια του Mane στο 38ο λεπτό να μπλοκάρεται από τον keeper των Foxes. Η Liverpool συνέχιζε να παίζει καλά και στο 41′ βρήκε το δεύτερο της γκολ με κεφαλιά του Diogo Jota μετά από σέντρα ακριβείας του Robertson! Ο Tielemans ένα λεπτό αργότερα προσπάθησε να απαντήσει με πλασέ εκτός περιοχή, με τον Alisson να αποκρούει.

Β’ Ημίχρονο: Κοντά στο τρίτο τέρμα έφτασε η Liverpool με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ξανά με τον Diogo Jota. Στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης είχαμε έναν ακόμη τραυματισμό για τους Reds, με τον Naby Keita να αισθάνεται ενοχλήσεις και να παραχωρεί την θέση του στον Neco Williams, με τον James Milner να συνεχίζει ως μέσος. Ο Milner αμέσως μόλις πήρε μπάλα στο κέντρο, έβγαλε μια εξαιρετική κάθετη πάσα στον Sadio Mane, με τον τελευταίο να πλασάρει αλλά τον Schmeichel να αποκρούει και τον Fuchs να διώχνει σε κόρνερ, πριν τη στείλει στα δίχτυα ο Diogo Jota. Νέα ευκαιρία είχε ο Jota στο 57′ και ο Firmino στη συνέχεια της φάσης έστειλε την μπάλα από κοντά στο δοκάρι με κεφαλιά! Ευκαιρία για τρίτο τέρμα έχασε ο Jota και στο 72′ μετά από προσωπική ενέργεια και σουτ με το αριστερό. Τεράστια διπλή ευκαιρία και μάλιστα με δύο δοκάρια έχασαν οι Reds στο 77′! Πρώτα ο Firmino έστεε την μπάλα στο δεξί δοκάρι της Leicester, η οποία στη συνέχεια δεν πέρασε τη γραμμή και απομακρύνθηκε, για καταλήξει στον Mane και να τη στείλει εκείνος με δεξί σουτ, ξανά στο δοκάρι, μετά από κόντρα. Οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία και με τον Mane στο 84′ με σουτ εκτός περιοχής, για να βρουν τελικά το 3-0 με κεφαλιά του Bobby Firmino στο 86′! Ο James Milner εκτέλεσε ξανά το κόρνερ, ο Bobby σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους, πήρε την κεφαλιά και σημείωσε το δεύτερο φετινό του τέρμα. Στο 89′ αντικαταστάθηκαν από τον Klopp οι Mane και Jota από τους Origi και Minamino. Να μειώσει προσπάθησε ο Vardy στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, δίχως όμως επιτυχία και δευτερόλεπτα αργότερα ο Minamino επιχείρησε το δικό του αδύναμο σουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Milner, Fabinho, Matip, Robertson, Wijnaldum, Keita (N.Williams 53′), Jones, Jota (Origi 89′), Mane (Minamino 89′), Firmino

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Phillips, Clarkson, Τσιμίκας.

Leicester: Schmeichel, Fofana, Evans, Fuchs (Praet 62′), Albrighton, Mendy, Tielemans, Justin, Barnes (Under 62′), Maddison, Vardy.

Για τους Reds ακολουθεί το βράδυ της Τετάρτης ο αγώνας με την Atalanta για το Uefa Champions League.

Ξανά γκολ για τον Diogo Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com