Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Έχουμε πολλούς ικανούς παίκτες για κάθε θέση»

Milner: «Έχουμε πολλούς ικανούς παίκτες για κάθε θέση»

Μετά τον Joe Gomez και τον τραυματισμό του, οι δηλώσεις του James Milner είχαν να κάνουν με την ποιότητα του ρόστερ της Liverpool.

Ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας μας επιχείρησε να τονίσει ότι παρά τους πολλούς τραυματισμούς παικτών της ενώ είμαστε ακόμα νωρίς στη σεζόν, το έμψυχο δυναμικό του Klopp παραμένει δυνατό σε κάθε θέση.

Πάμε να δούμε την απάντησή του στην Premier League Productions, στην ερώτηση πού του έγινε για το πώς ο ίδιος και οι συμπαίκτες του διαχειρίζονται τα προβλήματα τραυματισμών στις θέσεις της άμυνας:

«Είμαστε αρκετά ευλογημένοι ώστε να έχουμε πολλούς καλούς παίκτες στην ομάδα. Υπάρχει πάντα ανταγωνισμός για τις θέσεις.»

«Τα παιδιά πού έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες, στην άμυνα και σε οποιαδήποτε θέση, τα έχουν πάει πολύ καλά. O Rhys (Williams) και ο Nat (Phillips) επίσης. Υπάρχουν επιλογές εκεί. Ο Fabinho τα πήγε επίσης πολύ καλά όποτε έπαιξε εκεί.»

«Αυτό πρέπει να κάνεις σαν ομάδα, κατά καιρούς μέσα στη σεζόν πρέπει να κάνεις αλλαγές και να προσαρμόζεσαι σε νέες συνθέσεις, και σε θέσεις μερικές φορές. Είμαστε τυχεροί, καθώς έχουμε πολλούς καλούς παίκτες στην ομάδα πού μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικές θέσεις και να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση.»

«Είμαστε αρκετά τυχεροί ώστε να έχουμε αυτές τις επιλογές, και είμαι σίγουρος ότι ο προπονητής θα βρει τον καλύτερο τρόπο για να προχωρήσουμε.»

O James Milner στην προπόνηση.
O James Milner στην προπόνηση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com